News

PAH, Cațavencii: E mare dosul domnului Murad. Atât de mare, încât limbile lui Rareș Bogdan se…

Jurnalistul de la Catavencii, Patrick André de Hillerin, a scris un articol zguduitor la adresa lui Rareș Bogdan. Cu o scriitură fină, acesta îl execută pur si simplu pe ”Batistuță”. PAH notează că anul acesta, când Muhammad Murad a avut nevoie de mai multă expunere, pentru că tocmai își lansa un nou hotel, o minunăție de 5 stele, insolvenții lingușitori de la Realitatea TV s-au dat peste cap ca să satisfacă înaltele exigențe ale domnului investitor. Mai jos sunt câteva pasaje din articol:

”Așa că, dacă ești în această situație nasoală de-a dreptul, vara, măcar vara, te muți pentru o perioadă cât mai îndelungată pe litoral. E mai ieftin, mai ales dacă găsești pe cineva care să-ți acopere toate costurile. Adică așa e chiar gratis.

Bine, trebuie, totuși, să te scremi puțin, să te umpli de ridicol, să scoți limba de-un cot și s-o trimiți să umble după finanțator. Nu contează pe unde umblă ăla, important e ca limba să-l găsească și să-l umezească respectuos.

loading...

Cam asta face Rareș Bogdan, cam asta face Cozmin Gușă și cam asta fac și alți angajați ai postului Realitatea TV de ani buni de zile. Cum vine vara, își scot limba atârnândă de căldură și o aruncă la înaintare, spre litoral. Ajunsă acolo, limba bate zdravăn de trei ori în dosul lui Muhammad Murad, investitor strategic în turism, anunțându-l că în scurt timp vin și proprietarii ei, ai limbii. (…)

Lăsând la o parte orice urmă de bun-simț – nu că e bănuit în breaslă că ar deține așa ceva –, Rareș Bogdan s-a repezit din prima să-și dea ținta adorației interesate peste cap. “Vă mulțumesc din suflet. Domnule Murad, felicitări. În această seară ați dovedit că sunteți mai român decât foarte mulți români și că sunteți român definitiv. Așa o să vă spun: românul definitiv.”

Românul definitiv, cel căruia i-a înălțat ode o seară întreagă, nu făcuse altceva decât să inaugureze un hotel deosebit de kitschos la malul mării. O fi având acesta 5 stele prin dimensiunile camerelor, prin amplasare sau cine mai știe conform căror alte criterii necesare pentru o astfel de clasare, dar în materie de kitsch și prost-gust, hotelul Phoenicia Royal al domnului Murad are mult peste 10. Stele.

Că sunt sau nu mai mari camerele de la Phoenicia Royal decât cele de la Marriott sau Radisson, nici nu contează. Contează că e mare dosul domnului Muhammad Murad. Atât de mare, încât limbile lui Rareș Bogdan se simțeau, la un moment dat, stinghere. Lângă ele au venit, în ajutor, și cele ale lui Denise Rifai și ale altor colegi de insolvență, precum și cele ale politicienilor din toate partidele, care s-au grăbit să-și aștearnă prinosul băltind la spatele investitorului”, scrie Patrick André de Hillerin.

loading...
To Top