News

Atac DUR la membrii guvernului: Privire de BOU. Un UTC-ist ratat și plin de ifose

Mihai Tudose, un figurant plin de ifose, un cabotin de bodegă care vorbește fără să zică, iar când zice o face „ca să-l vadă mahalaua și să crape toți”. Cu un chip de UTC-ist ratat și privirea unui bou pus pe tânjeală  trebuie să fie ori șpăgar, ori prost, ori amândouă iar berbecul de la Turism o comite din nou. Aștia sunt doar câțiva dintre miniștrii pe care i-a găsit Dragnea să-i pună în Guvernul României. Sunt concluziile trase chiar de Sorin Ovidiu Vîntu din spatele gratiilor.

”Mihai Tudose, un figurant plin de ifose, un cabotin de bodegă care vorbește fără să zică, iar când zice o face „ca să-l vadă mahalaua și să crape toți”. Firi simțitoare și pline de nevoi, televiziunile de știri se întrec în a se extazia în fața grosolăniilor acestui neica- nimeni de obor. Tehnica de a călca în picioare un fraier atunci când ești într-un anturaj, pentru a te face temut și respectat de ceilalți, poate fi valabilă doar dacă fraierul nu este un ministru al statului care are ditai aparatul în subordine și care aparat va face pipi cu boltă în capul fraierului atunci când acesta „își va permite” să-l pună la treabă.

Cu un chip de UTC-ist ratat și privirea unui bou pus pe tânjeală, agramatul ajuns ministru al Educației și-a propus să impună o curriculă școlară care pregătește pe tinerii capitaliști de mâine, pentru comunismul de ieri. Ca să bagi manuale de sport și de dirigenție în programa școalară trebuie să fii ori șpăgar, ori prost, ori amândouă.

loading...

Berbecul de la Turism o comite din nou. După ce s-a bucurat de un enorm succes cu acea dizertație despre fenomenologia oii, acest subtil și profund exeget a lui Hegel a mai descoperit un adevăr care ne-a produs o revelație în grup: „imaginea României este sluțită de presă”.

Vezi, generație, cât de proastă ai fost până acum, cu mine în frunte? Până la această revelație, noi am crezut că imbecilitatea și hoția clasei politice, că lipsa infrastructurii de orice fel, că lipsa unui învățământ și a unor spitale decente, că lipsa totală de modernizare și multe, multe altele ne-au creat imaginea asta. Ce proști suntem!

Vă mulțumesc, domnule ministru! Pe mine cel puțin m-ați luminat. În semn de mulțumire, vă rog respectuos să-mi permiteți o mică sugestie: N-ar fi rău să faceți niste cursuri cu durata între 6 și 12 luni, pe cheltuiala ministerului, care să pregătească bucătari profesioniști, ospătari, barmani, somelieri, recepționeri, valeți, cameriste, cu profesori aduși din străinătate, certificați ca fiind maeștri de organizații de profil. Vă asigur că este un demers onest și este la nivelul dvs intelectual.

Dacă o veți face, sunt convins că dvs înșivă veți urma un curs de buttler-i, dând exemplu personal de devotament față de ministerul pe care îl conduceți. Orice hotel din țară va fi onorat să vă angajeze pe acest post, după ce veți fi dat afară din Guvern”, scrie SOV pe Facebook.

loading...
To Top