Externe

Atac terorist în Franța! Bebeluș pierdut, regăsit cu ajutorul Facebook

Atentatul de la Nisa care a ucis joi cel puțin 80 de persoane, zdrobite de un camion pe Promenade des Anglais, lovește locul cel mai simbolic al unui oraș cunoscut internațional drept capitală a Coastei de Azur și care este al cincilea ca mărime din Franța ca populație.

Un bebeluș de 8 luni pierdut în timpul atacului terorist de la Nisa din seara de joi a fost regăsit grație solidarității oamenilor pe Facebook, relatează vineri dimineața pagina electronică a radioului Europe 1.

În momentul atacului, sute de oameni care asistau la focul de artificii de Ziua Națională, pe Promenade des Anglais din Nisa, au fugit, iar în busculada generală o familie și-a pierdut bebelușul aflat în cărucior.07150427-463261427

Imediat, un apel de ajutor a fost lansat pe Facebook, însoțit de fotografia micuțului. Mesajul familiei a fost redistribuit de aproape 22.000 de ori. În mod miraculos, la o oră după publicarea mesajului, familia a anunțat că bebelușul a fost găsit. Răsuflând ușurată, mama copilului a mulțumit tuturor persoanelor care i-au trimis mesaje de susținere și i-au difuzat mesajul de căutare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top