Atenție! Din UNPR nu se pleacă. Se fuge! Nu pot accepta un președinte ca Băsescu
News

Atenție! Din UNPR nu se pleacă. Se fuge! Nu pot accepta un președinte ca Băsescu

Haos total în UNPR. După marii actori care au părăsit partidul a venit și rândul altor persoane. În grup de această dată. Nimeni nu vrea să stea sub comanda fostului marinar.

Preşedintele organizaţiei de tineret a UNPR, Cezar Stancu, a anunțat că „Astăzi, Tineretul Progresist pe care îl reprezint din funcţia de preşedinte alege şi decide să se alăture Tineretului Social Democrat şi PSD. Este un moment delicat şi de viitor în spectrul şi în planul politic pe care un tânăr îl alege să-l urmeze în România”, potrivit DcNews.

El a adăugat că îi poartă un deosebit respect preşedintelui UNPR, lângă care a fost încă de la început, însă a observat că modul de lucru al UNPR, în momentul de faţă, este „anunţul la televizor”.

Tineretul UNPR a aflat de la TV de fuziunea cu PMP

loading...

„Din păcate, şi asta este o mare supărare a noastră, despre fuziunea cu PMP am aflat de la televizor. A fost o mare supărare, pentru că noi, în UNPR, am muncit foarte mult şi am avut încredere în nişte lideri care, din păcate, acum nu au mai fost în UNPR. S-au schimbat echipele şi am dat aceeaşi încredere şi noii echipe, însă am avut o mare supărare în momentul în care am văzut fuziunea cu PMP la televizor”, a precizat Cezar Stancu.

UNPR pierde mii de tineri, inclusiv consilieri locali

Câteva mii de tineri trec la TSD. „Din start, organizaţia noastră, una dintre cele mai puternice organizaţii pe care o aveam este aici, la Bucureşti, care însumează minimum 1.000 de membri – tineri, studenţi şi elevi – şi organizaţiile din ţară, care ajung la peste 2.000-3.000 de tineri, o să ni se alăture”, a spus Stancu. El a mai precizat că şi „o bună parte” dintre consilierii locali tineri vor să-l urmeze, chiar dacă acest lucru poate însemna la un moment dat retragerea din Consiliul Local.

Precizările TSD

Preşedintele TSD, Gabriel Petrea, a menţionat: „Mai mult decât atât, acele organizaţii care la tineretul UNPR erau funcţionale se vor integra în organizaţiile noastre. Vorbim de liga elevilor, a studenţilor. Cezar împreună cu colegii din Bucureşti se vor integra în organizaţia de Bucureşti. La nivelul Secretariatului General la nivel naţional, îi vom integra pe poziţii de secretar general adjunct sau de coordonator de proiecte, astfel încât împreună cu vicepreşedinţii judeţeni pe care îi vom promova să putem forma o echipă să începem construcţia unor proiecte”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });