News

Au reușit să-l bage in SPITAL. Dan Voiculescu, în stare GRAVĂ la Spitalul Universitar

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost internat de urgență la Spitatul Universitar din București, potrivit Stiri pe surse. Conform surselor judiciare, acesta ar fi fost preluat în stare gravă de către medici.
Surse medicale susțin că Dan Voiculescu este suspect de ocluzie intestinală. Ocluzia intestinala se defineste printr-o stare indusa de blocarea tranzitului prin lumenul intestinal, de catre un obstacol mecanic (ocluzii prin strangulare, prin obstructie sau prin compresie extrinseca) sau functional (ocluzii paralitice sau spastice).Omul de afaceri este supus unor investigații amănunțite și va fi testat cu Computerul Tomograf.
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, marţi, pronunţarea pe cererea de eliberare a omului de afaceri Dan Voiculescu pentru data de 18 iulie. Procurorii au arătat în instanţă că Dan Voiculescu nu îndeplineşte condiţiile eliberării condiţionate având în vedere că a câştigat 330 de zile prin redactarea unor cărţi şi 57 de zile prin muncă, deci disproporţia este foarte mare.Totodată, anchetatorii au reiterat faptul că penitenciarul a considerat că omul de afaceri nu îndeplineşte condiţiile eliberării condiţionate, comisia penitenciarului stabilind că scopul pedepsei de 10 ani nu a fost atins.Procurorii au mai precizat că nu există dovezi temeinice de îndreptare, că Dan Voiculescu nu a avut un comportament deosebit, merituos în penitenciar şi au acuzat faptul că afaceristul nu a achitat nici prejudiciul în dosar şi nici cheltuielile de judecată.

La rândul lui, avocatul lui Dan Voiculescu a susţinut că acesta este îndreptăţit la eliberare condiţionată deoarece a avut un comportament „respectuos” faţă de personalul penitenciarului, a câştigat 1.882 de credite prin recompensare, a fost selecţionat la punctul de curăţenie interioară a penitenciarului şi a participat la programul pentru liberare. În replică, judecătorul i-a recomandat apărătorului „să nu facă umplutură pentru jurnalişti, ci argumentaţie pentru judecător”.

loading...

În ceea ce priveşte neachitarea prejudiciului, avocatul omului de afaceri a precizat că Dan Voiculescu are toată averea pusă sub sechestru.

loading...
To Top