News

Au vrut să-l DISTRUGĂ! Ce se întâmplă cu Dan Voiculescu sâmbătă dimineață

Fostul senator Dan Voiculescu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, el urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale, au declarat surse medicale.

Dan Voiculescu, internat vineri după-amiază la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, va fi operat, cel mai probabil, sâmbătă dimineaţă, echipa medicală urmând să ia această decizie în funcţie de evoluţia bolii, au declarat, pentru Mediafax, surse din rândul doctorilor.

Vineri în jurul orei 21.30, Dan Voiculescu nu era încă operat, cel mai probabil, acest lucru urmând să se întâmple sâmbătă dimineaţă, au precizat sursele citate.

loading...

Potrivit surselor menţionate, fostul senator a început să se simtă rău încă de joi seara. Dan Voiculescu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, după ce ar fi suferit o ocluzie intestinală.

Voiculescu a fost transferat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi ispăseşte pedeapsa de 10 de închisoare, la Spitalul Univseritar din Bucureşti cu pază. El este în continuare escortat de oameni ai legii. Pe data de 18 iulie, Tribunalul Bucureşti ar urma să se pronunţe în cazul cerererii de liberare condiţionată, formulată de fostul senator.

Pe 8 iunie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au luat decizia de a admite cererea de eliberare formulată de Dan Voiculescu, condamnat în 2013 la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani. Decizia nu a fost definitivă şi a fost contestată la Tribunalul Bucureşti. Dacă această instanţă va decide că Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, atunci el va putea părăsi penitenciarul în care se află încarcerat din 2013.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Gheorghe Mencinicopschi şi fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnaţi la câte opt ani de închisoare, iar fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare.

loading...
To Top