News

Aurelian Pavelescu spune care este ”misiunea” lui Lazăr: E belea, dragi prieteni, va rog sa …

Augustin Lazar, procurorul general, nu vrea si nu vrea, sa comunice Comisiei parlamentare de ancheta pentru noaptea din sufrageria lui Oprea, dosarul clasat, care cuprinde declaratiile unora dintre participantii la acea intalnire, dosar care, se-ntelege, este proprietatea statului roman.

Potrivit avocatului Aurelian Pavelescu, Misiumnea lui este de a o apara, pana la capat, pe Kovesi.

loading...

”Tudorel Toader, Ministrul justitiei, superiorul lui in ordine constitutionala, ii cere sa-l dea, el nu vrea si nu vrea. CSM-ul s-a spalat pe maini si l-a lasat tot pe Lazar sa decida, desi putea sa-l oblige: a fost de fapt tot o schema a lui Lazar, CSM-ul fiind si el o institutie integral corupta, raspunsul confuz dat de CSM profitandu-i totusi lui Lazar si lui Kovesi, se-ntelege.

Dar nu despre asta voiam sa vorbesc neaparat, ci despre nestiinta de carte a lui Lazar. Ne spune ca nu exista cadru legislativ pentru transmiterea dosarului la Parlament. Pai, nu stie Lazar ca exista? Constitutia, principiile functionarii statului si conlucrarea intre puteri, autoritatea Ministrului justitiei asupra procurorilor, care priveste chiar functionarea Ministerului public ca serviciu public, suprematia Parlamentului in sistemul institutional – singura institutie care exercita suveranitatea poporului. Aaaa, nu vor exista niciodata legi care sa reglementeze ce costume sa imbrace Augustin Lazar, ce pantofi sa incalte.

Dar, de fapt, Lazar stie. Misiunea lui este de a o apara, pana la capat, pe Kovesi. Cine i-a dat acest ordin? Pentru ca seful sau constitutional, Tudorel Toader, nu! Va dati seama ca este vorba despre un ordin de mai de sus? Cat de sus? Mai sus decat Constitutia Romaniei! E belea, dragi prieteni, va rog sa ma credeti!”, scrie avocatul pe Facebook.

loading...
To Top