"Avem un președinte neamț, dar un Guvern Cioloș se pretează la curvisme franțuzeşti"
Life

„Avem un președinte neamț, dar un Guvern Cioloș se pretează la curvisme franțuzeşti”

Vicepreşedintele PER, senatorul Cristian Bodea, a declarat că Guvernul tehnocrat își bate joc de români și le scoate abuziv bani din buzunare pe timbrul de mediu. Bodea susține că Executivul condus de Dacian Cioloș ignoră astfel o o decizie a Curții Europene de Justiție care spune clar că timbrul de mediu este ilegal.

„Deși există o decizie a Curții Europene de Justiție care spune clar că timbrul de mediu este ilegal, Guvernul României continuă să încaseze abuziv acest timbru de mediu. (…) Instanța a obligat statul să returneze banii celor care au achitat această taxă și să-i returneze pe loc. Cu toate acestea, Guvernul României continuă să încaseze acești bani, miniștrii fiind conștienţi că trebuie să îi dea înapoi peste o lună, peste două luni. (…)

loading...

„Dacian Cioloș nu lucrează pentru români, nu lucrează pentru mediu, lucrează pe grupul Renault. Avem un președinte neamț, dar un Guvern Cioloș se pretează la curvisme franțuzeşti. (…)

Soluții există, iar cea pe care eu și colegii din Partidul Ecologist Român o propunem constă în implementarea de urgență a trei măsuri:

1. Introducerea taxei de poluare de 0,5 bani pe litru de carburant, taxă care să alimenteze fondul de mediu și din care să se facă reîmpăduriri, pentru reducerea poluării.
2. Reglarea pieței auto și a sectorului second-hand din impozitul pe mașină
3. O ordonanță de urgență prin care Guvernul Cioloș să suspende timbrul de mediu și să returneze imediat banii cetățenilor”, a spus Bodea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });