News

Avocat, analiză DEVASTATOARE pentru DNA: S-a instalat metastaza generalizata

Avocatul Aurelian Pavelescu atrage atenția că în DNA s-a instalat metastaza generalizata, iar viata institutionala a acesteia a incetat. Nu este vorba despre o moarte subita, accidentala, ci de consecinta unei boli indelungate, ascunse, tratate cu tot felul de medicamente neconforme, de la aplauze, medalii si propaganda din partea tuturor institutiilor de forta, ambasade.

”Cam de doi ani, in urma analizelor exclusiv de natura juridica, am tot spus ca lucrurile nu merg bine la DNA, ca exista „justitie selectiva”, ca actul de justitie este sumar si deprofesionalizat, ca trebuie luate masuri legislative etc. (Cred ca termenul de „justitie selectiva” chiar eu l-am folosit pentru prima data).

loading...

Nu era vorba sub nicio forma de „atacuri” la Kovesi si sustinatorii ei neconditionati, ci pur si simplu analize lucide, cu argumentatii, inca o data, de natura juridica (incalcarile procedurilor erau evidente, ca si alunecarea spre o politizare a actului de justitie.) Bineinteles ca partizanii politici si cei interesati nu au intarziat sa ma acuze ca as face atacuri politice, fara a intelege ca situatia mergea spre prabusirea sistemului insusi si chiar a Codrutei Kovesi, iar o interventie la timp ar fi oprit dezastrul de azi. ASTA-I VIATA!

Dupa cum au evoluat lucrurile in ultimele luni si ultimele saptamani, zile, nu se mai poate face nimic. Ultimele dezvaluiri, care anunta altele din ce in ce mai puternice,devastatoare, sunt dovada ca in corpul DNA s-a instalat metastaza generalizata, iar viata institutionala a acesteia a incetat. Nu este vorba despre o moarte subita, accidentala, ci de consecinta unei boli indelungate, ascunse, tratate cu tot felul de medicamente neconforme, de la aplauze, medalii si propaganda din partea tuturor institutiilor de forta, ambasade etc. Ei, bine, au fost doar paleative, care au condus la colapsul institutiei: nu poti ascunde la nesfarsit adevarul.

(Ca o nota aparte, aud ca ar exista un document din SIPA – cum a fost reformata -, care vorbeste despre un act de coruptie al procurorului deja simbol, Uncheselu… In urma cu o saptamana, pe cale deductiva am formulat o asemenea ipoteza – nu cu privire la Uncheselu, ci generic. Nu este vorba despre oracole, ci despre rationamente pe care le fac fara nicio informatie „din interior”: inseamna ca altii stiu si pot cu mult mai multe.) ULTIMA VICTORIE A AVUT LOC SI SUNTEM TERMINATI!, il parafrazez pe regele Etiopiei. E tarziu pentru toate, au pierdut, am pierdut cu totii!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

loading...
To Top