News

Avocat, despre RĂZBOIUL din DNA: Mirosul de teroare, santaj si inscenari judiciare a infestat spatiul public

Avocatul Aurelian Pavelescu scrie într-o postare pe Facebook despre războiul din DNA. El apreciază că mirosul de teroare, santaj si inscenari judiciare din DNA a infestat in cateva zile spatiul public. Mai mult, Pavelescu susține că  nu o vede bine pe Kovesi  deoarece fiecare informatie si scandal noi care apar i se adreseaza direct.

”Cum am prevestit in urma cu cateva zile, razboiul din DNA a continuat intr-un anumit sens. Starea de metastaza generalizata, odata instalata, a condus la paralizarea institutiei. Iata, interviul procurorului Tulus, in paralel cu scandalul privind-o pe procuroarea Iorga – ambii tocmai revocati de la DNA de Kovesi: acestia aplica lovituri groaznice lui Kovesi si DNA-ului, dand informatii din interior.

loading...

Mirosul de teroare, santaj si inscenari judiciare din DNA a infestat in cateva zile spatiul public. Pana acum exista replica: acuzele vin de la infractorii politicieni! Acum lucrurile s-au schimbat, hoitul transpira o putoare de nesuportat, cu ulceratiile deschise din interior.

Sunt convins ca „specialistii” lucreaza deja la cavoul in care se va fi ingropat corpul institutiei devastat de puroaie. Poate gresesc: pare ca se va folosi metoda straveche a tapului ispasitor. Nu o vad bine pe Kovesi chiar deloc. Fiecare informatie si scandal noi care apar si care i se adreseaza direct, pe persoana fizica, par a avea acest scop final, pregatirea tapului ispasitor.

Pur teoretic, desigur, institutiile specializate, si ma refer la serviciile secrete, posibil sa fi intrat in rolul lui Arachne – Arachnaida, femeia din mitologia greaca responsabila de ite, intrigi si tesaturi foarte fine, dar si veninoase, transformata paianjen”, a scris Pavelescu.

loading...
To Top