Avocat / Dominatia maghiara in Transilvania a fost de o cruzime infinita fata de romani
Celebritati

Avocat / Dominatia maghiara in Transilvania a fost de o cruzime infinita fata de romani

Kelemen Hunor si ungurii lui, adica extremistii unguri, se pregatesc si ei pentru 2018, Centenarul Marii Uniri. Cum? Prin denigrarea Trianonului si continuarea Politicii Minciunii! Nu vom tolera! De aceea, voi amenda de acum inainte orice gest venit de la acestia: trebuie sa fim solidari, iar vocea noastra sa fie auzita. Toate acestea le afirma avocatul Aurelian Pavelescu.

loading...

El considera ca  dominatia maghiara in Transilvania a fost de o cruzime infinita fata de romani si explica intr-o postare cum au decurs lucrurile.

”[Adevarul este, si trebuie sa il spunem raspicat, ca dominatia maghiara in Transilvania, in sute de ani, a fost de o cruzime infinita fata de romani. Otomanii nici pe departe nu i-au tratat pe romani astfel peste Carpati: a fost si o alta situatie istorica, e adevarat. Dar numai in Transilvania, dintre provinciile istorice, romanii au fost considerati juridic si politic drept „tolerati” sute de ani, numai aici au existat umilinte si masacre sinistre aplicate sistematic impotriva noastra, de catre o „elita” cinica si dementa – pretinsa aristocratie maghiara. Discriminarile, umilintele si uciderile romanilor au facut parte din viata de zi cu zi a grofilor, iar ungurii i-au tratat pe romani, generatii si generatii, la limita sclaviei. Sunt atatea dovezi istorice, incat nu trebuie sa fac nicio argumentatie.

loading...

Cand ziua dreptatii a venit pentru romani, dar si pentru alte popoare, cand principiul natiunilor a triumfat dupa Marele Razboi, in 1918, ungurii din Transilvania s-au bucurat de drepturi egale si de respect, asa cum Iuliu Maniu promisese solemn: „Nu ne vom transforma din asupriti in asupritori!”. Intr-un mod exemplar poporul roman si-a dovedit nobletea morala, moralitatea profunda, dovada culturii si spiritualitatii sale milenare, in opozitie cu cruzimea si cultura urii si crimei, aplicata noua de unguri mereu.

A venit episodul lui 1940, cand Horty, sprijinit de cei pe care romanii ii despagubisera in aur, dar si de cei pe care-i tratasera cu respect, a intrat in Transilvania si a pus in opera, iar si iar, mascare in masa, abominabile, bestiale, imptriva populatiei romanesti. Au dorit pedepse exemplare, au terorizat populatia, au spintecat femei gravide, carora le-au smult copiii din pantece si, apoi, i-au ucis impreuna! Acesta este adevarul!

Din nou s-a intors roata istoriei si ne-am luat inapoi Transilvania! Din nou i-am tratat pe unguri cu respect si le-am recunoscut toate drepturile. Ce sa vezi? Liderii lor au fost primii care au pactizat cu bolsevicii si au folosit si acest moment tot intr-unul de razbunare impotriva romanilor! Din nou i-am iertat!

De aceea, Politica Minciunii pe care o practici, Kelemen Hunor, noi o stim! Noi raspundem cu Adevarul! De aceea am fost, suntem si vom fi infinit mai puternici, mereu. Sa nu crezi vreodata, ca, daca nu vorbim despre istoria crimelor voastre – din noblete si pentru a ne respecta pe noi insine -, o vom uita. Cu atat mai mult cu cat Politica Minciunii pe care o practici este si ea o crima istorica. Stiu ca sentimenul de rusine va e strain. Nicio suparare!”, scrie Pavelescu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });