Badea: Copilul meu m-a lovit mai tare decât l-a lovit Palada pe Goțiu. O veste rea pentru USR-ist
Life

Badea: Copilul meu m-a lovit mai tare decât l-a lovit Palada pe Goțiu. O veste rea pentru USR-ist

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, spune că Mihai Goțiu are de pierdut de pe urma scandalului cu Mirel Palada. De asemenea, acesta consideră că USR-istul s-a dus degeaba la IML și consideră ridicol gestul a depune plângere penală deoarece nici măcar nu are zile de spitalizare prin care să dovedească faptul că a fost bătut în adevăratul sens al cuvântului.

loading...

”Ca să fie ridicolul complet s-a dus și la IML să-i dea certificat în care ăia nici nu au avut ce să scrie. Că are o vânătaie la gleznă? Pe bune? Copilul meu la joacă se lovește infinit mai rău decât este Goțiu lovit. Este absolut ridicol. Apoi Goțiu spune: Am o buză spartă. Ne-am uitat pe imagini…poate o avea pe interior dar dacă îți iei un pumn în gură și îți sparge buza pe interior atât se face (în sensul de mare) chiar dacă pe exterior nu ai nimic. Deci despre ce vorbim? Despre nimic! Și eu am o buză spartă că m-a lovit copilul dar nu m-am dus la IML să-mi scot certificat și am impresia că m-a lovit mai tare decât l-a lovit Palada pe Goțiu.

loading...

Pe termen lung, domnul Goțiu pierde. De ce? Pentru că în primul rând toată discuția aia cu ”și acum să vină statul de drept”. Păi statul de drept nu are ce să îi facă lui Palada dintr-un motiv foarte simplu: Nu a pățit Goțiu nimic. Nu există DOSAR PENAL decât după multe zile de spitalizare că așa este legea în România. Cel mult poate lua o amendă pentru tulburarea liniștii publice. Nu știu de ce îl văd ăștia că se duce la pârnaie.

Din nefericire pentru cum s-a comportat post-incident, domnul Goțiu ar putea să fie perceput ca un papă lapte iar domnul Palada cred că ar putea să fie perceput de către mulți ca un tip care nu a mai suportat să îl facă ăla nesimțit. Eu nu spun că e bine sau rău ci spun doar cum cred că o să fie percepută situația”, spune Mircea Badea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });