Life

Badea dă de toți pereții cu Iohannis după ce președintele face din nou declarații penibile

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, a taxat dur declarațiile președintelui Klaus Iohannis care nu a scăpat ocazia să gafeze din nou. Un obicei la fiecare apariție. Concret, președintele a spus că nu o să numească un premier care are probleme cu integritatea. Asta chiar în timp ce chiar Klaus Iohannis are această problemă dacă ne referim doar la casa pierdută în instanță.

”Astăzi l-am auzit din nou pe președintele Iohannis cu se autoglorifica prin acea încercare de lovitură de stat când cu Ordonanța 13. Domnul Iohannis a continuat să spună cum el și cu cetățenii au apărat democrața și statul de drept, lucru care este absolute monstrous, după ce a mai venit din nou Curtea Constituțională să mai spună că trebuie prag dar asta este țara

A spus de asemenea că nu numește un premier care are problem cu integritatea. Eu când îl aud pe Klaus Iohannis e ca și cum l-aș vedea pe Bud Spencer vorbind de cure de slăbire”, a spus afirmat Antena 3.

loading...

Mircea Badea a mai spus, amuzat, că ar prefera un guvern ”ca lumea” condus de Ludovic Orban, Nicușor Dan sau Raluca Turcan, în contextul în care miercuri se va vota moțiunea PSD împotriva Guvernului Grindeanu.

”Eu aș vrea să se întâmple ceva așa și să vină domnul Klaus Werner Iohannis și să ne dea un guvern ca lumea condus de Ludovic Orban sau măcar Nicușor Dan, care e tehnocrat sau de Raluca Turcan”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

PSD şi ALDE au finalizat duminică textul moţiunii de cenzură, document care are trei pagini şi care se intitulează ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”. PSD are nevoie de 233 de voturi pentru a-şi da jos propriul guvern.

loading...
To Top