Badea, declarație despre Coldea. Câtă dreptate are…
News

Badea, declarație despre Coldea. Câtă dreptate are…

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei”, despre interviul pe care l-a oferit Florian Coldea pentru site-ul ziare.com. Însă, există mai multe controverse în legătură cu acest interviu, în sensul că Florian Coldea ar fi dat site-ului, un text cu întrebări și răspunsuri.

loading...
loading...

„A venit Coldea și a zis. Tot ce se spune în spațiul public, o minciună o dezinformare. Cred ca i-a trimis întrebările prin SMS. Nici nu cred că s-au întâlnit. Sau a zis Coldea lasă că mă întreb eu singur și tu doar semnezi, că am făcut eu rechizitorii la DNA și nu fac eu un interviu la ziare.com.

Coldea a venit si a spus că sunt foarte multe minciuni și dezinformări. Bine dar cu aia cum e? Aplicăm regula de aur. Nu pot să vă spun. Nu se poate spune. Nu o să vă spun de fapt nimic, sunt Coldea și nu o să vă spun nimic. Coldea a venit și a zis regula de aur. Nu vă spun nimic pe mai multe pagini, nimic pe mai multe pagini”, a spus Mircea Badea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });