Badea, despre Dragnea: Cei care au deranjat SISTEMUL s-au ales cu dosare penale
News

Badea, despre Dragnea: Cei care au deranjat SISTEMUL s-au ales cu dosare penale

Mircea Badea a arătat, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3, cum, în România, indiferent ce votează poporul și cum se configurează puterea, ca urmare a acestui vot, țara este condusă prin procurori. Prin exemple concrete, Badea a demonstrat cum oamenii care au deranjat sistemul s-au ales cu dosare penale și au devenit penali. Printre ei, Victor Ponta, Ludovic Orban, Dan Radu Rușanu și acum, mai nou, Liviu Dragnea.

loading...

Comentariile lui Mircea Badea vin în contextul ultimelor anchete care vizează anturajul lui Liviu Dragnea, dar și ca urmare a interviului acordat de președintele PNL, Ludovic Orban, la Sinteza zilei.

”Remarcăm, în ecuația mai mare a puterii din România, remarcăm ce s-a întâmplat cu Ponta, cât a fost președinte la PSD și prim-ministru. Nu era zi de la Dumnezeu să nu apară ceva, o acuzație. Și nu vorbim de acuzații de la editorialiști, ci de la procurori și de la instituții. Ați mai auzit dvs., de când nu mai e Ponta președinte la PSD și prim-ministru, ați mai auzit vreodată vreo acuzație la adresa lui? Una? Niciuna! Și nu erau acuzații în legătură cu activitatea lui de prim-ministru, în legătură activitatea lui curentă, ca să zici acum că nu mai face nimic și d-aia. Nu! Erau d-alea: Acum zece ani….Atunci lui Liviu Dragnea nu i se intampla nimic”, a subliniat Mircea Badea, la Antena 3.

loading...

Şi președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a vorbit în emisiunea „Sinteza zilei”, despre scoatere sa din cursa pentru Primăria Capitalei și despre planul PNL de preluare a puterii.

În ceea ce privește speculațiile potrivit cărora să s-a încercat să i se diminueze curajul prin acea scoatere din cursa de la Primăria Capitalei, Ludovic Orban a spus că „Atâta timp cât există umbră de îndoială cu privire la orice om politic, eu cred că până e clarificată, un om politic trebuie să facă un pas înapoi. Al făcut un pas înapoi și odată cu achitarea de către instanță am reintrat în viața publică, m-am retras din cursă, mi-am dat demisia din toate funcțiile”.

„Nu cred că scopul nostru în viață este să ne concentrăm asupra oamenilor care ne-au făcut rău. Eu cred că scopul nostru în viață este să căutăm să facem bine. Eu am fost prejudiciat de un drept al meu”, a mai precizat Ludovic Orban.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });