Badea: L-am ascultat pe Iohannis. Spun "Doamne, ferește!" de șase ori, câte case are el
News

Badea: L-am ascultat pe Iohannis. Spun ”Doamne, ferește!” de șase ori, câte case are el

Mircea Badea a spus marți, că după ce l-a ascultat pe președintele Klaus Iohannis vorbind, a zis de șase ori ”Doamne, ferește!”.

loading...

”Câte case are, de atâtea ori am spus eu „Doamne, ferește!„, a explicat Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

”Foarte interesant mi s-a părut felul în care îi spune lui Tudorel Toader că una e școala și alta e ministerul. Apoi, paralela dumnezeiască cu Inspecția judiciară și faptul că el a fost inspector școlar la Sibiu”, a continuat Mircea Badea.

În plus, Iohannis e un profesor mai de succes decât profesorul Toader, având în vedere că are șase case construite din sudoarea frunții de profesor de fizică, a mai spus, amuzat, realizatorul emisiunii În gura presei.

loading...

Președintele Klaus Iohannis a facut ieri o scena de noaptea mintii. El practic a încercat sa-l pună la punct si sa-l învețe pe ministrul Justitiei cum e cu anumite teme juridice și evident s-a făcut de ras.

Presedintele a continuat arogant si a afirmat la Palatul Cotroceni, că abordarea ministrului Tudorel Toader, care a declarat că legalitatea unei hotărâri de guvern este verificată de judecătorul specializat în contencios administrativ şi nu de către procuror, este inadecvată, arătând că acesta a confundat funcția pe care o deține în prezent cu cea de rector/profesor universitar.

”Domnul ministru Toader a confundat poziția pe care o ocupă acum cu cea de profesor universitar sau rector, pe care a avut-o înainte. Dacă vorbim pur teoretic atunci, sigur, se poate purta o discuție pe competența de contencios administrativ și alte chestiuni de cine de ce se ocupă în România. Dar, domnul Toader nu este profesor universitar în momentul acesta, ci este ministru al Justiției. Ori, ca ministru al Justiției, dacă a constatat că anumite lucruri nu sunt clarificate bine în justiția românească, nu trebuia să facă afirmații teoretice, ci să vină cu un act prin care corecta codul de procedură civilă. Așadar, abordarea domnului ministru mi se pare inadecvată”, a spus președintele Iohannis.

Mai mult, Klaus Iohannis a afirmat că este mulțumit de activitatea DNA și nu a dorit să se pronunțe în legătură cu demersul Laurei Codruța Kovesi de a-l reclama la CSM pe ministrul Justiției.

 

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });