News

Badea, PROVOVARE pentru Tapalaga: Răspunde cu ”DA” sau ”NU” la întrebarea asta

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei”, despre reacția jurnalistului Dan Tapalagă, după ce fostul ofițer SRI, Daniel Dumitru, l-a nominalizat printre jurnaliștii pe care i-a văzut ieșind din biroul lui Florian Coldea.

„Domnul Tapalagă nu neagă în tot acest delir dințos că a fost în birou la Coldea. De fapt, niciunul dintre cei trei nominalizați nu neagă că au fost în birou la Coldea. Cum nici doamna Kovesi nu neagă că a fost în sufragerie la Oprea. Din simplul fapt că au fost. Tapalagă, ai fost sau nu în birou la Coldea? Răspunde la întrebarea asta cu „da” sau „nu”, a spus Mircea Badea.

De unde a pornit totul

loading...

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, într-o emisiune televizată, că nu va face publice numele acoperiţilor din presă, însă i-a nominalizat pe jurnaliştii Dan Tapalagă, Dan Turturică şi Sorina Matei ca fiind printre cei pe care i-a văzut la biroul lui Florian Coldea. Reacția lui Tapalagă a fost una slabă, total neconvingătoare că lucrurile nu stau așa. Fostul colonel SRI a revenit însă după ce Tapalagă a încercat ”să se scoată”.

”Domnul Tapalaga pare a fi foarte nervos. Eu nu l-am facut securist. Am explicat si voi detalia cum a fost unealta SRL – Coldea. De ce este nervos? Din motive de SIPA, din motive de ANAF. Nici nu mai suntem in anul 2016 cand primul ministru chema la o „informala” un numar de firme si le cerea sa „ajute” Hotnews.

Ca si in cazul PFA – Kovesi domnul Tapalaga nu raspunde la o intrebare simpla. A fost sau nu la Coldea? Nu e nicio rusine domnule Tapalaga, ma puteti face in toate felurile, dar iesiti in fata ca un barbat si spuneti: Cum era pe canapeaua lui Coldea?”, scrie Dragomir pe Facebook.

loading...
To Top