News

Badea reacționează după înregistrarea cu Portocală: Era starul DNA. Și Kovesi când…

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției În gura presei, cu Sinteza zilei, cea mai recentă înregistrare apărută în presă cu procurorul Portocală, vedeta DNA Ploiești, lăudat inclusiv de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”M-am obișnuit cu Portocală. Aștept cu interes următorul episod. Foarte tare. Felul în care punea problema, felul în care vorbea. Este minunat, el fiind un star al DNA. El nu era un procuror acolo printre alții. Era dat exemplu de doamna Kovesi că făcea dosare. De astfel de oameni avem nevoie. Așa cum și Băsescu, când a luat-o din Sibiu de pe dreapta pe doamna Kovesi, s-a gândit că de astfel de oameni avem nevoie. A intuit în dânsa exact calitățile de care avea nevoie pentru reformarea statului”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Mircea Badea a subliniat că, în fond, procurorul Mircea Negulescu (zis și Portocală) avea dreptate în ceea ce spunea pe interceptări. Nimeni nu îi poate face nimic.

loading...

”Știe cineva unde e Portocală în momentul asta? Știe cineva din ce trăiește Portocală în momentul asta? Avea dreptate. Nu s-a întâmplat nimic!”, a spus Badea.

Ce se spune în înregistrarea în care se presupune că este procurorul Portocală:

”Mă jur că îi spun în faţă! Ce să îmi facă? Să imi belească p…. Tu ai făcut atâtea lucruri şi îţi permiţi să vorbeşti cu mine. Omul are patima jocului, jocurilor de noroc. A fost dat afară din partid. E vai de mama lui. II dă câte două milioane pe zi şi stă câte opt ore acolo. Nu faci tu pe lupul moralist în Senatul României. El e o zdreanţă, e vai de mama lui. O zdreanţă. El la SRI nu a cunoscut nici pisicile din unitate. O panaramă. Un râs. O zdreanţă. Mă şi distrează când vorbeşte Să îmi belească p…, ce să îmi facă.

Cozma, Bădescu şi Ghiţă. Toată lumea ştie că eu am pornit dosarele astea. Şi copiii de grădiniţă. El nu ştie de unde au plecat dosarele astea? Fariseul! Pe Ştoalfă l-am ars după 10 ani că m-a înjurat de mama. L-am paradit. Aşa îl ard şi pe ăsta. Să nu aibe reprezentare. Eu pot să stau până la 70 şi îl ard. Ce să îmi ia? Caii de la bicicletă?”

loading...
To Top