News

Badea se amuză de cum arătau Dragnea și Kovesi în tinerețe / Foto interior

Mircea Badea a prezentat miercuri seară, la Antena 3, o fotografie cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a prezentat și o imagine cu Liviu Dragnea de când acesta era tânăr.

”Aici o avem pe doamna Kovesi în stadiul în care dansa era o sportiva si avea fair play jucand dupa reguli in prezenta unui arbitru. Acum toate lucrurile astea îi repugna si o baga in rosu. Lucrurile cu care era obisnuita si chiar incantata pe vremuri acum o enerveaza de moarte. Era pe vremea cand probabil Oprea statea cu bomboane la gardul liceului ca sa momeasca viitoarea procuroare anticoruprie in sufrageriile politice.  Daca ne uitam bine, mana dreapta este relaxata nu este una invartosata”, a spus Badea.

loading...

”Cred că poza asta l-a inspirat pe Ambasadorul Frantei cand i-a dat o decoratie. Nu a justificat pentru ce ii da decoratie dar a spus următoarele cuvinte: O tanara sportiva talentata si aceasta perioada sportiva intensa care nu i-a deturnat studiile. Apoi a băgat o medalie”, a spus amuzat Răzvan Savaliuc.

”Acum vreau sa va arat o fotografie pentru simetrie vizuala cu Liviu Dragnea când era tânăr. Este reală. Dar observ că totuși avea acest element de identificare vizuală. Avea perciuni scurți ca să nu-l trage de ei secretarul de partid. Vezi ca mustacioara era mustacioara. Mica la perioada respectiva dar acum s-a mai…Era și un pic creț. Îl am și pe Geoană tânăr dar leșinați”, a completat Badea.

loading...
To Top