News

Badea și Gâdea, hohote de râs după ce polițiștii l-au căutat pe Popoviciu la interfon / video

Mircea Badea a vorbit, în pasa de la ”Sinteza Zilei”, despre condamnarea lui Gabriel ”Puiu” Popoviciu și despre punerea sa sub urmărire, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu. Alături de MIhai Gâdea, aceasta s-a amuzat teribil de polițiștii care îl căutau pe Popoviciu la interfon.

”Parcă e secvența cu Alina Gorghiu în campania electorală. Am venit să luăm gunoiu…Foarte, foarte amuzant. Eu cred că Puiu Popoviciu e acum la o piscină în Belgrad. Slugoii lui Kovesi, care fremătau că l-au prins pe Ghiță. Unde-i Ghiță? Răspuns corect – unde vrea el. Eu cred că și Popoviciu e acolo. Unde vrea el. Dacă e adevărat că e și cetățean american, putea să fie în Washington DC, lângă Casa Albă. Și nu mai venea. De ce nu s-a confiscat nimic în cazul lui domnul Chicken? Ce să se confiște? Acolo e sediul US Embassy (Ambasada SUA – nr). Puiu e unde vrea el” a spus Mircea Badea.

Poza și datele afaceristului Gabriel Puiu Popoviciu au fost publicate, miercuri seară, pe site-ul Poliției Române la rubrica „persoane urmărite”, după ce acesta nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a acestuia în dosarul ‘Băneasa’.

„În situația în care persoana este condamnată definitiv de către instanță la pedeapsă cu închisoarea, în baza mandatului de executare a pedepsei, polițiștii se deplasează la adresa de domiciliu a celui în cauză, în vederea aplicării măsurii dispuse. În situația în care persoana nu este găsită, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce se execută verificări, cel condamnat este dat în consemn la frontieră și este dispusă măsura urmăririi la nivel național”, au explicat reprezentanții Poliției.

To Top