News

Badea și Gâdea, hohote de râs după ce polițiștii l-au căutat pe Popoviciu la interfon / video

Mircea Badea a vorbit, în pasa de la ”Sinteza Zilei”, despre condamnarea lui Gabriel ”Puiu” Popoviciu și despre punerea sa sub urmărire, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu. Alături de MIhai Gâdea, aceasta s-a amuzat teribil de polițiștii care îl căutau pe Popoviciu la interfon.

”Parcă e secvența cu Alina Gorghiu în campania electorală. Am venit să luăm gunoiu…Foarte, foarte amuzant. Eu cred că Puiu Popoviciu e acum la o piscină în Belgrad. Slugoii lui Kovesi, care fremătau că l-au prins pe Ghiță. Unde-i Ghiță? Răspuns corect – unde vrea el. Eu cred că și Popoviciu e acolo. Unde vrea el. Dacă e adevărat că e și cetățean american, putea să fie în Washington DC, lângă Casa Albă. Și nu mai venea. De ce nu s-a confiscat nimic în cazul lui domnul Chicken? Ce să se confiște? Acolo e sediul US Embassy (Ambasada SUA – nr). Puiu e unde vrea el” a spus Mircea Badea.

loading...

Poza și datele afaceristului Gabriel Puiu Popoviciu au fost publicate, miercuri seară, pe site-ul Poliției Române la rubrica „persoane urmărite”, după ce acesta nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a acestuia în dosarul ‘Băneasa’.

„În situația în care persoana este condamnată definitiv de către instanță la pedeapsă cu închisoarea, în baza mandatului de executare a pedepsei, polițiștii se deplasează la adresa de domiciliu a celui în cauză, în vederea aplicării măsurii dispuse. În situația în care persoana nu este găsită, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce se execută verificări, cel condamnat este dat în consemn la frontieră și este dispusă măsura urmăririi la nivel național”, au explicat reprezentanții Poliției.

loading...
To Top