Life

Badea spune cu cine ține în RĂZBOIUL din PSD și ce fel de Guvern vrea

Mircea Badea a spus, amuzat, că ar prefera un guvern ”ca lumea” condus de Ludovic Orban, Nicușor Dan sau Raluca Turcan, în contextul în care miercuri se va vota moțiunea PSD împotriva Guvernului Grindeanu. De asemenea, el a precizat și cu cine ține în războiul din PSD.

”Eu aș vrea să se întâmple ceva așa și să vină domnul Klaus Werner Iohannis și să ne dea un guvern ca lumea condus de Ludovic Orban sau măcar Nicușor Dan, care e tehnocrat sau de Raluca Turcan. Dar strict în războiul PSD contra PSD eu mi-am făcut următorul calcul personal. Dacă trebuie neapărat să țin cu cineva astăzi desi imi este foarte greu sa fac asta, eu fac calculul pe cine destest mai tare. Pot spune că mai tare îl detest pe Victor Viorel Ponta pentru că îl detest de mai multă vreme și cu multe argumente.

loading...

Pe Dragnea nu am apucat să-l detest atât de mult pentru că nu am avut atâta timp. Dacă mă întrebi la anul pe vremea asta nu știu ce să zic dar acum mai mult îl detest pe Victor Viorel Ponta decât pe Liviu Nicolae Dragnea pentru că domnul Ponta a fost premier în țara asta și noi cetățenii am crezut că este într-un fel iar el s-a dovedit că este în alt fel. Și acum dacă ești în tabără cu cel care este cu Daniel Constantin aș vrea să câștige Liviu Nicolae Dragnea. Și dacă câștigă Liviu Dragnea vreau să-i radă”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

Moțiunea de cenzură a PSD împotriva a propriului Guvern Grindeanu va fi votată miercuri, la ora 11. PSD şi ALDE au finalizat duminică textul moţiunii de cenzură, document care are trei pagini şi care se intitulează ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”. PSD are nevoie de 233 de voturi pentru a-şi da jos propriul guvern.

loading...
To Top