News

Badea ȘTERGE PE JOS cu #Rezist (enții) care vor să meargă la CEDO pentru că au luat AMENZI

Tinerii #rezistenti care au ieșit în stradă în luna februarie, în timpul mitingurilor de protest împotriva OUG 13, se plâng că acum sunt vânați cu teancuri de amenzi trimise de Jandarmerie la 6 luni după manifestațiile de stradă din București.

Majoritatea au anunțat că vor contesta în instanță amenzile, iar dacă aici nu vor avea câștig de cauză au de gând să își ducă procesul până la CEDO.

Unul dintre cei mai cunoscuti protestari, Cristian Mihai Dide, a strans pana acum amenzi in valoare de aproximativ 30.000 de lei. Beatrice Dinu, o alta tanara care protesteaza de luni de zile in Piata Victoriei, a luat si ea cateva amenzi, ca si Roxana Adriana Ionescu.

loading...

Mircea Badea a afirmat, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3, că i se pare ironic cum unii protestatari ”hashtag-rezist”, care sunt „cu justiția în gură de dimineață până seară”, vor să meargă la CEDO, dacă justiția din România nu le dă dreptate.

Badea citează în emisiune un articol postat pe ziare.com și în care se arată că tot mai mulți protestatari primesc acasa amenzi pentru că au participat la cele mai recente manifestații.

Potrivit articolului, cei mai mulți dintre ei au contestat în justiție amenzile primite și, în cazul în care nu li se va da câștig de cauză, amenință că vor merge la CEDO.

”Cât de amuzantă e treaba asta. Aștia cu hashtag rezist, care ne spun nouă, de dimineață până seara, în cel mai agresiv mod cu putință, cu justiția, justiția! Păi cum, dacă ne impui justiția, dacă justiția nu îți va da dreptate, te duci la CEDO, măi hashtag? Mi se pare ironia vieții felul în care ăștia cu hashtag rezist se gândesc să se ducă la CEDO. Ei micționând cu agresivitate, nesimțire și prostie pe deciziile CEDO!”, a spus Mircea Badea, adăugând că abia așteaptă să vadă cum se va pronunța onorata instanță în această speță.

loading...
To Top