News

Băncile execută fără milă românii dar uită să plătească impozite. Isărescu doarme. CE e oarbă

Noaptea mintii! Aflam de la ministrul Finantelor ca 70% (vreo 32 de banci din 46) din sistemul bancar nu plateste niciun impozit in Romania de ani si ani, dintotdeauna. Prin mecanismul ca imprumuta bani cu dobanzi foarte mari de la firmele mama si vand aceiasi bani in Romania la dobanzi mai mici: adica un mecanism infractional. Pentru ca infractiunile de spalare de bani si evaziune fiscala sunt fara discutie aplicabile.

Si astfel Romania a pierdut multe miliarde de euro!

Cum a fost si este cu putinta asa ceva? Mai exista vreun alt stat din lume in aceasta situatie?

Si pentru aceste banci a imprumutat Basescu bani de la FMI (dupa cate imi amintesc au fost introdusi in sistem vreo 9 miliarde de euro), banci private, pentru care statul roman s-a imprumutat, imprumutul fiind rambursat de catre cetatenii Romaniei! Delir!

loading...

Ce a facut Mugur Isarescu? Guvernele, Presedintii, celelalte institutii ale satului?

Oameni buni, astia ne-au vandut ca niste carpe la talciocurile de vechituri! Sunt revoltat si mi-e sila.

Timp in care sute de mii de romani, milioane poate, au fost si sunt rastigniti zilnic de aceste banci, in complicitate cu statul roman.

Dar vestita Comisie Europeana nu a vazut, n-a facut verificari, n-au amendat derapajul de la principiile economiei de piata ale acestui sistem bancar din vestita piata comuna a UE?

Complicitatile au fost si sunt atat de mari, incat nu se va intampla nimic pentru trecut. Se va intampla ceva pentru viitor? Este vorba despre cea mai mare frauda din istoria Romaniei impotriva poporului roman! (O opinie de Aurelian Pavelescu, avocat)

loading...
To Top