Banciu dă de toţi pereţii cu Quintus şi PNL
Life

Banciu dă de toţi pereţii cu Quintus şi PNL

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică seară a emsiunii “Lumea lui Banciu” declarația controversată a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, care a afirmat cu tărie că PNL este mai puternic ca niciodată.

 “Dacă ia bătaie la fundul gol de la PSD, nu cred că este cel mai mare PNL din istorie”, a spus Banciu, amintind totodată de Brătieni și afirmând că ceea ce spune Quintus se va verifica în 2 luni, la alegerile parlamentare.

„Este o rușine să spui că PNL de astăzi este mai puternic ca oricând”. Radu Banciu, despre afirmațiile lui Quintus: O ipocrizie monumentală. Probabil că la 99 de ani te părăsește curajul și memoria.

A vorbit decanul de vârstă al politicienilor din România, președintele deonoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, 99 de ani. Are niște declarații ciudate, greu de înțeles. Poate că i le-a pus cineva în gură și Quintus le-a interpretat greșit.

„Văd pe la televiziuni că s-au adunat niște tovarăși care plâng cu lacrimi de crocodil pentru partidul nostru. Eu vreau să le transmit un mesaj: am fost președintele și am trăit bine în acest partid și am plecat ca președinte al tineretului național liberal (…) Când auzim numele Brătienilor trebuie să ne ridicăm în picioare. Noi suntem urmașii Brătienilor! PNL niciodată nu a fost așa de puternic ca astăzi!”, a afirmat Quintus.

Când se va prăpădi și Quintus noi vom consemna această ultimă gogomănie.

loading...

Sigur că l-am admirat ca politician. În primul rând pentru că a rămas consecvent PNL, ceea ce în România este un atu, dar nu îi vom trece cu vederea nici măcar la 99 de ani această declarație de o ipocrizie monumentală.

Dimpotrivă, domnul Quintus, probabil că la 99 de ani te părăsește curajul și memoria, se poate, dar să spui despre PNL, după ce abia te-ai ridicat în picioare pronunțând numele Brătienilor, că niciodată nu a fost mai puternic decât astăzi, când este o rușine, este totuși o gafă. Eu nu sunt liberal, nu o să vă taxez pentru eternitate, dar am să vă taxez. Ar trebui totuși ca adevărații liberali să vă dea peste gură.

Este o rușine să spui că PNL de astăzi este mai puternic ca oricând. Este cel mai slab  PNL din istorie, dl Quibntus.

Este o perioadă jalnică, de care orice liberal ar trebui să fugă în momentul de față.

Rezultatele de la viitoarele alegeri va arăta dacă PNL va sta în picioare.

Dacă ia bătaie la fundul gol de la PSD, nu cred că este cel mai mare PNL din istorie”, a spus Banciu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });