News

Banciu îl apără pe Dragnea în fața ATACURILOR fostului premier. Dă de pământ cu Ponta

Realizatorul B1, Radu Banciu, îl apără pe Liviu Dragnea în fața ”mincinosului” de Victor Ponta. Acesta a comentata ultimele declarații făcute de fostul premier la lansarea formațiunii Pro România în care președintele PSD a fost făcut cu ou și cu oțet iar cuvintele grele l-au avut drept țintă.

Sunt bune astea cu …cu Venezuela, dar asta cu demagogia e mai prostă și ca aia a lui Orcan, care a spus la televizor că englezii au inventat democrația.

Deci asta chiar este mai tare, cum să inventeze domnule Dragnea, demagogia? Păi adică până la Liviu Dragnea n-a fost niciun demagog, păi și în Caragiale, domnule Ponta, nu l-ați citit pe Caragiale? Caragiale nu era grec?

loading...

Păi și atunci! Nu știți acolo, cu demagogia, hai sa fim serioși, cum să-i punem în cârcă lui Liviu Dragnea chiar toate nenorocirile, noi trebuie să facem pe arbitri aici. Ca să mai despărțim un pic grâul de neghină, nu să lăsăm așa slobod la gură orice fost politician.

Victor Ponta este acum un fost politician care acum a inventat partidul mecanicilor auto. Sigur, cu niște oameni lângă el, cu Daniel Constantin care a fost cel mai mare lingău din politica românească și pe el nu dă niciun român nici doi bani.

Dacă ăsta e mâna dreaptă a partidului, cum ai putea să te duci să votezi cu Pro România de exemplu? Hai că pe Sorin Câmpeanu îl cunoaște puțină lume, poți să-l confunzi, ăsta este marele lui atu, nu există. Și atunci zici, bă, care Câmpeanu, o fi rudă cu Radu Câmpeanu, o fi Câmpeanu, ăla de pe nu știu unde, habar n-ai cine e (…) Deci el își poate da doctoratul, atenție și cu asta cu doctoratul că era obligatoriu să revenim, n-aș merge totuși pe căile astea, doctoratul dumneavoastră, domnul Ponta a fost o minciună, dar nu știu dacă-i demagogie, asta o lăsați în cârca domnului Dragnea dar ați mințit poporul și cu doctoratul ăsta. Eu spun așa, domnul Ponta, dacă ar fi să facem o categorisire a minciunilor între dumneavoastră și domnul Liviu Dragnea, că astea sunt personajele principale de care am vorbit astăzi, cred că totuși îl bateți la puncte într-un meci de box, cam cu 4-

La clasamentul mondial al politicienilor români, dacă îmi permiteți această expresie, Victor Ponta este pe locul întâi. Deci eu nu cred că există în ăștia 27 spre 28 de ani mincinos mai mare, care să fi adunat mai mult și care să se fi făcut mai mult de râs cu minciuna decât domnul Ponta”, a tunat Radu Banciu.

loading...
To Top