Banciu, întrebări de 1.000 de puncte cu privire la PENSIONARII de LUX. Autoritățile tac
News

Banciu, întrebări de 1.000 de puncte cu privire la PENSIONARII de LUX. Autoritățile tac

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre pensiile uriașe pe care se grăbesc să le primească generalii români. ”Dar oare ce-au făcut oamenii ăștia de-a lungul timpului? Pentru ce și-ar merita ei mălaiul ăsta?”, se întreabă Banciu explicând la B1 situația la care s-a ajuns.

loading...

”Știți că se vorbește despre pensionarea generalilor. Dar oare ce-au făcut oamenii ăștia de-a lungul timpului? Au tăiat frunză la câini! Ce au făcut generalii armatei române de 27 de ani? Pentru ce și-ar merita ei mălaiul ăsta? N-au făcut nimic! Mai țineți minte, pe vremea generalilor, când mergeam la cules de porumb, struguri, cartofi, castraveți, ce făceau generalii? Luau cu toții doi saci de cartofi, patru lădițe de struguri… În fiecare zi trebuia să le aduci câte ceva.

Despre asta nu vorbesc marii noștri invitați la televizor? Să spunem și noi adevărul despre marea armată română!

loading...

Ce făcea un comandat de unitate? Venea dimineață la ce oră voia, frâna șoferul tare în fața intrării în comandament, se dădea jos și o ploaie de ”să trăiți!” îl înconjura până intra în birou. Îl aștepta cafeluța, o mai prindea de funduleț pe aia care aducea cafeaua, apoi citea presa, fuma două-trei pachete de țigări și ieșea pe hol la taclale. O dată, maxim de două ori pe săptămână, avea întruniri cu oameni mai importanți și o dată la trei-patru zile mergea la popotă și mânca o fasole cu cârnați și o ciorbă cu un pic de carne de porc. La 16.00 spărgea poarta și mergea acasă și se îmbăta. Ăsta era comandantul unității. Avea grad mic, dar funcția imensă.

Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Așa erau și generalii ăștia! Stăteau, se îngrășau, li se mărea gușa… Ce au făcut generalii ăștia 27 de ani? Au tăiat frunză la câini! Care era aportul lor? Absolut niciunul, n-au făcut nimic!”, a afirmat Radu Banciu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });