Banciu: Marian Vanghelie face 13 greșeli de gramatică în 2 rânduri
News

Banciu: Marian Vanghelie face 13 greșeli de gramatică în 2 rânduri

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre nemulțumirile și avertismentele lui Marian Vanghelie privind starea justiției din România.

„Marian Vanghelie a susținut că în România se fac arestări haiducești, instituțiile de forță au făcut nelăgiuiri și sunt politicieni care au suferit traume în urma acțiunilor procurorilor. Deci el merge un pic așa mai a la Sectorul 5, unde totuți nu mai este primar. Merge pe drumul pe care îl trasase mai devreme Elena Udrea.

loading...

<<Să fie foarte clar>>, asta nu puteți să spuneți domnul Vanghelie, dumneavoastră sunteți un nimic în politică, un nimic în societate, asta este vorba lui Adrian Năstase, <<să fie foarte clar>>. Dumneavoastră nu aveți voie să o folosiți.

Bun. El aici are lacune, cum a avut peste tot în viața. Totuși sare vreo 20 de ani. Ok, o fi fost și ăștia hăituiți, dar cetățenii care au murit, mâncați de câini, batjocoriți în spitale, intoxicați, incendiați, ăștia nu au murit tot datorită politicienilor? Tot datorită proastei administrări a acestui teritoriu? Ăia pentru ce au murit? Vorbesc de cei care au murit cu zile. Unii s-au dus pentru o perfuzie la spital și nu s-au mai întors la 28 de ani.

Dacă ar fi să trecem de o parte doleanțele lui Marian Vanghelie, și de cealalta parte lista plecarile, lista astalaltă a plecărilor definitive este mult mai lungă. Deci nu vă luați după un neisprăvit că ăsta nici numele nu știe să și-l scrie. Deci Marian Vanghelie face 13 greșeli de gramatică în 2 rânduri. Un om de genul ăsta nu poate să dea lecții, nu poate să amenințe, nu poate să vorbească în numele viitorului”

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });