Banciu: Șefa liberală nu a avut succes nici măcar cu prezentatoarea de la Realitatea TV
News

Banciu: Șefa liberală nu a avut succes nici măcar cu prezentatoarea de la Realitatea TV

Radu Banciu a vorbot în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că jurnalista Denise Rifai a refuzat propunerea Alinei Gorghiu de a intra în PNL.

”Alina Gorghiu a fost refuzată chiar de Denise Rifai. Șefa liberală nu a avut succes nici măcar cu prezentatoarea de la Realitatea TV căreia îi făcuse la o cafea plecăciunea că o va accepta în PNL. Doamna Rifai, tentată până la Dumnezeu. S-ar fi dus să ajungă cineva, să fie cunoscută”, a comentat Banciu.

loading...

”După aproape o săptămână în care am reflectat la invitația Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL și urmărind (cu amărăciune la început, dar cu mult amuzament pe final ;-)) jignirile și chiar disperarea unor colegi din presă, dar și atacurile unor politicieni la adresa mea (câțiva, chiar din partidul Alinei …), stârnite toate de posibila mea candidatura, cred că este de datoria mea să-i mulțumesc public încă o dată Alinei Gorghiu pentru invitație, dar și să anunț public decizia pe care am luat-o: aleg să fac politică, dar tot ca până acum, în numele telespectatorilor mei, a celor care-mi apreciază muncă și implicarea de zi cu zi; le mulțumesc lor încă o dată pentru sprijin, pentru gândul bun și pentru urările minunate pe care le am tot primit în această săptămână! 🙂

Îmi iubesc meseria, aleg deci tot Realitatea TV, pentru că aici pot să fac zilnic politica informației corecte, pentru că sunt liberă sa-mi informez publicul asupra realităților exacte, pentru că de pe locul pe care-l ocup acum pot să fiu așa cum își doresc telespectatorii mei, care vor și ei să facem din România o țară în care să putem trăi decent!”, a anunțat Denise Rifai.

”Admirabil, într-adevăr, dar este totuși un eșec. Este eșecul Alinei Gorghiu mai întâi că s-a gândit atât de prost și apoi este eșecul Denisei Rifai care, evident, și-a dat seama că nu se poate. Cum am fi fost noi reprezentanți în politică de una ca Denise Rifai? Este aberant, evident”, a mai spus Radu Banciu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });