Life

Banciu tranșează CRIZA politică: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru…

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ce s-ar întâmpla dacă moțiunea de cenzură a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, îndreptată împotriva propriului Guvern, ar pica.

”Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? Ce ar însemna pentru ei? E sfârșitul carierei politice pe loc. Ești răstignit în secunda aia, doar îți mai pui mâinile și-ți bat ăia niște cuie. Deci s-a terminat, ce mai poți să spui? Cum ai mai putea tu să spui ”bă, tată, tot noi!”.

Ce ați mai face dacă n-ar trece moțiunea, mânca-v-ar? Sunteți gata, nu ați mai avea nicio utilitate în politică. V-au bătut unii, aripa Ponta, guralivul ăla din care nu mai rămăsese nimic și din care cu toții ați avut grijă să-l puneți la colț. N-a fost greu în PSD care să nu i-o tragă lui Ponta. Cu toții, cu migală, școlărește, luau pixul în mână și-l înfierau pe Ponta. Acum îl infierează pe Grindeanu.

Cum ar fi să v-o tragă ăștia? S-a terminat cu aripa principală din PSD. PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași din ăștia”, a afirmat Radu Banciu.

loading...

El a mai spus că asistăm la o situație tensionată, într-adevăr de Caragiale, o cacofonie politică cum rar s-a mai văzut.

”Nu știu dacă putem să spunem că este o premieră absolută, întrucât în țara asta mai e loc pentru multe premiere. Nu este o tragedie, nu este un mare eveniment. Este sigur un lucru rizibil, un lucru jenant, o penibilitate absolută”, a comentat Banciu.

”Domnul Grindeanu, știți zicala aia politică: «La majoritate absolută, responsabilitate absolută!».

Păi ce responsabilitate au avut, nu față de proștii care i-au votat, ci de noi, ceilalți, că față de noi trebuia să aveți grijă. Unde scrie că un guvern trebuie să aibă grijă numai de proștii lui?”, a mai spus Radu Banciu.

loading...
To Top