Life

Baronul drogurilor, viaţă de lux în pușcărie

Poliţia din Paraguay a efectuat un raid în închisoarea Tacumbu şi a verificat celula în care se află închis un baron al drogurilor, descoperind că acesta duce o viaţă de lux. În celula compartimentată în trei camere poliţiştii au găsit o sală de conferinţe, un televizor cu plasmă, o bibliotecă şi o bucătărie.

loading...

View of Brazilian drug trafficker Jarvis Chimenes Pavao's cell at Tacumbu prison in Asuncion on July 28, 2016.  Three rooms, a plasma TV, a library, and even a collection of DVDs of Colombian Pablo Escobar TV series, Jarvis Pavao Chimenes lived in a luxury cell in Tacumbu prison, one of the most crowded of Paraguay. / AFP PHOTO / NORBERTO DUARTE / TO GO WITH AFP STORY

Interiorul celulei, care a fost ocupată de baronul brazilian al drogurilor, Jarvis Chimenes Pavao, a fost acum distrusă, a informat media paraguayană. Poliţia a descoperit că Pavao plănuia să evadeze, folosind explozibili pentru a face o gaură într-unul din pereţii închisorii. PARAGUAY-BRAZIL-DRUGS-JAIL-CHIMENESJarvis Chimenes Pavao urma să îşi încheie anul viitor sentinţa, la care a fost condamnat pentru spălare de bani, după care ar fi fost, foarte probabil, extrădat în Brazilia. PARAGUAY-BRAZIL-DRUGS-JAIL-CHIMENESEl a fost transferat acum la o unitate specială şi a fost declanşată o investigaţie pentru a se stabili de ce oficialii închisorii respective i-au permis lui Pavao să ducă o viaţă de lux.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top