News

Băsescu, atacat GRAV de unul dintre ”lingăi”

Mircea Marian, unul dintre jurnalistii care a fost făcut lingău de fostul președinte il ataca dur pe Traian Băsescu. El scrie pe buna dreptate că sa stai 3 ani la Anvers, in anii 80, insemna sa fii 100% omul regimului Ceausescu.

”O mica frustrare personala, cand citesc ca Basescu ii face „securisti” pe cei care sustin DNA-ul: tata a avut dosar de „fiu de chiabur” si, din acest motiv, n-a fost promovat, iar noi, familia lui, am primit cu chiu cu vai pasaport o singura data, ca sa vizitam RDG-ul . Sefu tatalui meu de la centrala metale neferoase a vrut sa il aduca la Bucuresti si, cand a incercat, bang: „Niciodata nu vei scapa de dosarul de chiabur”.

loading...

Sa ma scuteasca deci Basescu de lectiile despre securisti. Sa stai 3 ani la Anvers, in anii 80, insemna sa fii 100% omul regimului Ceausescu. Nu avea competenta nici un rol, problema era sa nu fugi, deci nu te trimiteau la post decat daca aveau 100% incrdere in tine. Ok, SIE sta calare pe dosare, nu stim nimic de Basescu, dar sa ma scuteasca. Nu a lucrat pentru Romania, ci pentru regimul Ceausescu. Sa dea lectii altora”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Traian Băsescu aa avut in 2016 o ieşire violentă la adresa unor jurnalişti care erau consideraţi, până în 2014, „băsişti”. Fostul preşedinte afirmă că Dan Tăpălagă, Laurenţiu Ciocăzanu, Mălin Bot şi Mircea Marian l-au susţinut voluntar, fiind „lingăi”. Atacul lui Băsescu venea în contextul în care a fost criticat de jurnaliştii respectivi pentru afirmaţiile la adresa Laurei Codruţa Kovesi.

loading...
To Top