Băsescu, despre presupusa șpagă: Nu cred că Tăriceanu a primit un milion de euro pentru o numire
News

Băsescu, despre presupusa șpagă: Nu cred că Tăriceanu a primit un milion de euro pentru o numire

Președintele PMP, Traian Băsescu a declarat joi seară, într-o emisiune televizată, că nu dă crezare informațiilor, apărute pe surse, potrivit cărora Călin Popescu Tăriceanu ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vântu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator la Deltei Dunării.

‘Nu, sincer nu cred că a luat un milion de euro pentru o numire. Oricât război am avut cu el, nu cred că Tăriceanu ar putea lua un million. Să nu fi fost sponsorizare la partid, ceea ce e cu totul altceva’, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV. ‘DNA, dacă va avea probe, le va face publice’, a spus Traian Băsescu.

Fostul șef al statului a menționat, însă, că știa că Liviu Mihaiu ‘îi mânca din palmă lui Vântu’ și că acesta din urmă ‘avea interese în Deltă’, motiv pentru care a și cerut schimbarea guvernatorului după plecarea Guvernului Tăriceanu. Jurnalistul, fost guvernator al Deltei Dunării, a precizat că nu a ştiut şi nu a participat la acea „pretinsă tranzacţie”.

loading...

„1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.
2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.
3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.
4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt „onorat” că „transferul” meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi 🙂 ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..
5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal „sud-american” NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.
6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!”, a spus acesta, pe Facebook.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });