Băsescu e uimit de ce i se întâmplă: Să acuzi un președinte e jignitor
News

Băsescu e uimit de ce i se întâmplă: Să acuzi un președinte e jignitor

Traian Băsescu a ajuns, miercuri, la instanţa supremă, citat într-un dosar în care în anul 2007 a fost reclamat de o persoană că nu şi-a ţinut promisiunea de a demisiona; fostul şef de stat şi-a enumerat dosarele, spunând că „să acuzi un fost preşedinte de spălare de bani e jignitor”.

„Deschideri au fost multe. La acesta cu Şerb a cerut procurorul general Niţu să fie deschis dosarul, s-a deschis. Procurorii de la Parchetul General au dat din nou închidere şi domnul Serb a atacat NUP-ul dat de procurori. Mai este dosarul Mihăileanu care a fost redeschis deşi fusese închis de aceeaşi instituţie.

loading...

Cred că domnul Niţu a făcut un abuz, dar asta e viaţa. Mai este cel cu doamna Firea în care nu mi s-a făcut comunicare daca mai sunt inculpat sau nu. Încă un dosar în care sunt acuzat de spălare de bani, ăsta e cel mai umilitor dosar. Să acuzi un preşedinte de spălare de bani după ce şi-a terminat mandatul este ceva jignitor. Despre dosarul fiicei mele, din câte ştiu, aceea celebră instigare e absolut jenantă şi fabricată de procurorul de caz”, a declarat Traian Băsescu la instanţa supremă.

În cadrul şedinţei de judecată, atât procurorul de şedinţă cât şi avocatul lui Traian Băsescu au solicitat declinarea cauzei la Judecătoria Sectorului 5, precizând că respectiva instanţă este competentă să ia o decizie. Judecătorii urmează să stabilească dacă vor trimite dosarul Judecătoriei Sectorului 5.

„Asta este pasiunea instanţelor din România. Acum trebuie să mă duc la Judecătoria Sectorului 5”, a spus Traian Băsescu după şedinţa de judecată.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });