News

Băsescu „îl execută” cu sânge rece pe Cioloş: Nu ştiu dacă se poate să fii mai mult decât gaura de la covrig

Fostul preşedinte Traian Băsescu profită din plin de campania electorală pentru a-şi duce mai departe răfuielile politice. De astă dată „victima” a fost premierul Dacian Cioloş care ieri a prezentat mândru rezultatele unui an de guvernare.

„Tehnocraţii deşi par inocenţi sunt lipsiţi de scrupule. Domnul Cioloş a vorbit azi de 0 0 0 . Da, Dacian. Aţi fost guvernul 0, iar tu ai fost premierul 0. Zero este gaura la covrig. Nu ştiu dacă se poate să fii mai mult decât gaura de la covrig”, a tunat Băsescu în direct la RTV, potrivit stiripesurse.ro.

Nici Alina Gorghiu, preşedintele PNL, nu a scăpat de „execuţie”. Se ştie bine faptul că liberala nu este deloc la sufletul lui Băsescu de când a anunţat că exclude o colaborare cu PMP.

”Nu mă pot certa cu un copil. Dânsa are minte politică cât un copil de grădiniță. A pierdut președinția mai multor consilii județene. Dacă va mai vorbi așa, o să aiba surprize. Peste tot, organizațiile au refuzat alianța cu PNL”, a declarat recent Traian Băsescu.

loading...

Însă poate cel mai virulent atac a fost lansat de fostul preşedinte joi seară la România Tv unde acesta a explodat şi a aruncat vorbe grele la adresa şefei DNA referitor la suspiciunile de plagiat.

”Cu cât se adânceşte prigoana instituţiei Codruţei Kovesi, cu atât PNL pierde şi mai mult. Codruţa e al 12-lea jucător de pe teren. E clar asta. Din ce spune Universitatea de Vest e clar că doamna Kovesi e parţial însărcinată. Vedem mai târziu dacă este fetiţă sau băiat. În România democratică a lui Klaus Iohannis nu se găseşte un profesor să aibă curaj să fie în comisia de analiză a plagiatului. Nu sunt specialist.

Zeiţa dreptăţii e o plagiatoare de doi bani. S-a împopoţonat cu un titlu pe care nu îl merită. Vă dau scris că dacă eram preşedinte şi eram suspect de plagiat, veneau mai mulţi, cu plăcere, să vadă dacă e sau nu plagiat. Sunt câţiva oameni cărora nu le este frică de ea. Aduceţi-vă aminte cum l-au umflat pe Greblă de la CCR. Coldea i-a dat ordin şi l-au umflat pe Greblă. S-a instaurat teroarea”, a spus Băsescu. (foto: paginadepolitică.ro)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top