News

Băsescu nu ar refuza un mandat de ministru al Transporturilor

Dacă cineva îmi dă portofoliul Transporturilor, vă dau asigurări că în 3 ani fac autostrada Brașov – Sibiu. Este declarația făcută de Traian Băsescu, care a fost prezent, duminică seară, în platoul România TV.

Băsescu a declarat că, dacă ar redeveni ministru al Transporturilor ar termina autostrada respectivă în trei ani. ”Dacă cineva îmi dă portofoliul Transporturilor, vă dau asigurări că în 3 ani fac autostrada Brașov – Sibiu. Eu am fost cel care a cerut Băncii Europene de Investiții să-și deschidă reprezentanță la București. Este un domn reprezentant cu care am finanțat autostrada București – Constanța până la Cernavodă. Cea mai bună sursă de consultanță este reprezentanta Băncii Europene de Investiții. Au proceduri de simple. Ștampila BEI arată că este un proiect fezabil”, a afirmat Băsescu.

loading...

Fostul președinte al României a făcut și o serie de declarații cu privire la declarațiile actualului șef al statului Klaus Iohannis referitoare la prezentarea rezultatelor summitului NATO de la Varșovia ca pe o mare victorie a țării noastre,

„Cred că domnul Iohannis este în euforia neînţelegerii concluziilor acestui summit. Nu înţelege de ce a fost acolo. Eu îi spun că a fost cam degeaba. România a avut două proiecte: o unitate navală la Marea Neagră, sub comanda NATO, ceea ce nu s-a întâmplat, şi să aibă acelaşi tratament ca ţările baltice, ceea ce iar nu s-a întâmplat”, a declarat Băsescu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top