News

Băsescu nu se potolește! Atac nimicitor pe toate fronturile în prima zi de Paște

Marea sărbătoare a creștinătății nu a reușit să-l potolească pe fostul președinte, Traian Băsescu. Chiar în prima zi de Paște, acesta a lansat câteva atacuri dure la adresa mai multor oameni politici, dar și asupra unor persoane publice.TRAIAN-BASESCU-NERVOS

“Poate în liniştea sărbătorilor, putem citi fără patimă, dar cu luciditate. Avem obligaţia să oprim, azi, dezastrul viitorului! EDUCAŢIE – 2011 O lege modernă a educaţiei trece prin asumarea răspunderii. Sistemul intervine având ca lider pe Ecaterina Andronescu şi aplică 98 de modificări legii. Rezultatul: abandonul şcolar a ajuns la 18 la sută, avem doctori în stiinţe fără număr şi cu lucrările plagiate, nicio universitate românească în primele 500, învăţământul superior rămâne nerelevant. Sistemul retrograd a triumfat. SĂNĂTATE – 2012 O nouă lege a sănătăţii care introducea concurenţa şi finanţarea privată a sistemului de sănătate este îngropată în stradă. Sistemul a intervenit având ca lider pe popularul Raed Arafat. Rezultatul: în fiecare an, mii de oameni care, în mod normal, ar trebui să fie în viaţă mor în spitalele româneşti. Sistemul retrograd a triumfat. CULTURĂ – 2016 Un ministru încearcă să introducă performanţa în managementul instituţiilor de spectacol şi al muzeelor, încearcă să introducă un sistem de protecţie a patrimoniului construit, a siturilor istorice şi naturale. Sistemul intervine prin figura sa emblematică Ion Caramitru, iar ministrul care voia reforme pleacă din guvern. Rezultatul: nu se schimbă nimic, mergem înainte cum ştiu brontozaurii culturii. Sistemul retrograd a triumfat”, a scris Băsescu pe Facebook.

loading...

Romanian President Traian Basescu attends a special parliament session in Bucharest, Romania, Friday, July 6, 2012. The governing coalition has vowed to go ahead with a vote to impeach President Traian Basescu, as the European Union expressed concern about Romania's rule of law. Parliament voted to suspend Basescu and a referendum on his impeachment will take place on July 29, 2012. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Acesta mai spune că trebuie să înțelegem că viitorul unei națiuni nu este posibil fără educaţie, sănătate şi cultură. Noi ar trebui să-i reamintim că a condus țara 10 ani și a avut și Guvernul lui!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top