Băsescu și Gorghiu, idei comune. Fostul președinte NU exclude o alianță PMP – PNL
News

Băsescu și Gorghiu, idei comune. Fostul președinte NU exclude o alianță PMP – PNL

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că o apreciază mai mult pe Alina Gorghiu, după afirmația acesteia potrivit căreia USL a fost o construcție pentru a lupta împotriva fostului șef al statului, întrucât, astfel, președintele PNL recunoaște că „locul electoratului PDL este la PMP”. De asemenea, fostul președinte a susținut că face alianță cu PNL cu doar trei condiții. 

„Așa este. Uite, deși nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaște că au nenorocit o țară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declarația asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu. Eu îi mulțumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulțumesc, a fost foarte corectă. Eu sper ca această declarație trezește nu pe politicienii PDL, de care m-am despărțit brutal, pentru că au furat o Convenție unii din ei, dar electoratul PDL să înțeleagă că locul lor nu este să susțină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP”, a declarat Traian Băsescu luni seară, la B1Tv, întrebat despre o afirmația președintelui PNL, potrivit căreia USL a fost „o greșeală, o construcție pentru a lupta împotriva lui Traian Băsescu”, informează Agerpres.

loading...

Președintele PMP a adăugat că prin declarația lui Gorghiu iese la iveală „o realitate”. Mai mult, Băsescu actualmente candidat la Senat în București pe lista PMP, i-a făcut o propunere liderei PNL, Alina Gorghiu.”Fac alianță cu PNL cu 3 condiții, dacă și Alina Gorghiu vrea. Cer funcția de premier. Ei nu au pe unul mai bun decât mine. Eu sunt cel mai bun. Nu o să merg la clasa economică, ci doar la bussines class. Acolo poți să lucrezi. În PNL sunt mulți fosti pedeliști cu care mă pot înțelege, vorbim aceeași limbă. Al doilea punct pe care îl cer e să facem protocol pentru revizuirea Constituției și 300 de parlamentari. În domeniul justiției trebuie introdusă legea răspunderii magistraților” a afirmat Traian Băsescu. Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că USL a fost o greșeală și a exclus alianțe cu PSD și PMP după alegeri.

„Categoric, ideea de USL a fost o greșeală, nu poți să te aliezi cu PSD-ul și să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat și neatins de tarele PSD, dar este istorie”,a spus Alina Gorghiu, la Antena 3. Întrebată dacă experimentul USL s-ar putea repeta, Alina Gorghiu a precizat că s-ar uita „foarte tare ca PNL să rămână PNL, să nu fie o roată la căruța PSD, partid care a vrut toată puterea și a scos PNL de la guvernare”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });