News

Becali, declarație de frică? ‘Mie mi-e dragă Codruța Koveși și Coldea e un patriot’

Enervat de faptul că Gelu Vişan (PMP) o ataca dur pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Becali l-a ameninţat dur pe omul lui Băsescu.

„Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate. Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa”, s-a răstit Becali.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, Gigi Becali a explicat că el consideră că Traian Băsescu l-a băgat la pușcărie, iar Koveși și Coldea îi sunt ”dragi”. În același timp, Gigi Becali a spus că într-adevăr, l-a ajutat pe Gelu Vișan, iar acesta locuiește într-o casă care îi aparține latifundiarului.

loading...

”Mie mi-e dragă Codruța Koveși și Coldea e un patriot. Așa am spus eu. E părerea mea. El a spus că își revizuiește atitudinea. Vreau să mi se facă dreptate și lui Băsescu vreau să i se facă dreptate. Și eu cred că Codruța face dreptate. Mi-e drag binomul, de aia mi-e drag și Coldea” a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a afirmat că în spatele condamnării sale s-a aflat fostul președinte, Traian Băsescu.

”Mi-au spus peste tot, Băsescu se interesează de tine. Mi-au dat pușcărie ca să-i fie pe placul domnului președinte. Știu direct de la Curtea Supremă. Eu pot să spun ce a spus verișoara mea, care a fost judecător la Curtea Supremă” a mai spus Gigi Becali.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top