Becali, vorbe de duh: Dumnezeu amână sfârșitul lumii pentru că Trump a fost ales președintele Statelor Unite
Funny

Becali, vorbe de duh: Dumnezeu amână sfârșitul lumii pentru că Trump a fost ales președintele Statelor Unite

Dumnezeu mai amână sfârșitul lumii pentru că Donald Trump a fost ales președintele Statelor Unite, a susținut Gigi Becali, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV.

”Pe mine nu m-a interesat ce președinte are altă țară, cu atât mai puțin America, dar e prima dată când mă bucur, pentru că se va schimba toată fața lumii! Sistemul și-a dat seama că nu mai merge cum mergea și l-a pus pe Trump. Și-a dat seama că e pe o cale greșită, că lumea o ia pe un drum greșit.

loading...

Și Trump a spus că greșeala Americii e politica corectă. Greșeala lumii e politica corectă! O va schimba Trump și nu va mai fi așa! Nu va mai fi ce a fost până acum, vor conduce republicanii, nu democrații, nu va mai fi așa mondializare, nu se vor mai implica în tradițiile, religiile popoarelor, fiecare popor va fi condus prin tradiția și obiceiurile lui”, a susținut latifundiarul.

Acesta a spus că, dacă Trump a fost ales, Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii pentru că Însuși Dumnezeu l-a dat pe republican: ”O să avem de beneficiat de pe urma lui Trump. Nu va fi un sfânt, că nu e, dar cât de cât cred că, dacă a ieșit Trump, Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că conducătorii și președinții îi dă Dumnezeu! Dumnezeu l-a dat pe Trump!”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });