News

„Black Friday la PRU” ajunge la Parchet

Probleme pentru Partidul România Unită. Biroul electoral al Municipiului Bucureşti acuză formaţiunea politică de faptul că a încercat să corupă alegătorii prin campania „Black Friday la PRU” şi a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit Digi 24, si Autoritatea Electorală Permanentă a fost informată, în acest caz, deoarece ar fi fost încălcată şi legea de finanţare, a campaniilor electorale.

loading...

Biroul Electoral Municipal a cerut PRU să scoată de pe site-ul partidului respectiva campanie, prin care membrii formaţiunii ofereau smartphone-uri celor care îşi lăsau datele personale.

Bogdan Diaconu, preşedintele PRU: „Este o hotărâre a BEM pe care o vom contesta cu siguranţă mâine la Biroul Electoral Central. A mai fost o astfel de situaţie la Biroul Electoral Mureş şi filiala noastră de la Mureş a contestat-o. Noi am avut o aplicaţie pe site-ul partidului prin care membrii partidului se înregistrau ori în calitate de donatori ori în calitate de primitori pentru un viitor program care va avea loc după 11 decembrie”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top