News

Blestemul fumătorilor! Inițiatoarea Legii antifumat, exclusă de la parlamentare

Legea antifumat a adus prejudicii imense de imagine PSD! Milioane de români au spus că nu aveau altceva de făcut pentru ei decât să le pună botniță. Chiar liderul PSD, Liviu Dragnea, care e fumător convins, a recunoscut greșeala. Acum se pare că blestemele fumătorilor au ajuns la Aurelia Cristea, inițiatoarea Legii, care nu mai are loc în listele PSD pentru parlamentare, informează Libertatea.

loading...

Motivul: a adus un deficit important de imagine PSD, fapt ce i-a supărat pe greii din partid, care nici nu vor să mai audă de Cristea în viitoarea legislatură.De altfel, Aurelia Cristea a început să primească semnale în acest sens încă dinainte de alegerile locale. Propusă inițial drept candidată pentru primăria din Cluj, aceasta a fost schimbată pentru că un sondaj ar fi arătat că nu prea se bucură de încrederea cetățenilor. După acest episod, a urmat și îndepărtarea din fruntea PSD Cluj.

”Legea Aureliei a adus prejudicii imense de imagine partidului. Milioane de români ne spun că nu aveam altceva de făcut pentru ei decât să pumen botniță fumătorilor. A fost o eroare la partid atunci când s-a decis să votăm legea.  Mai mult, nu ne-am dat seama că era o lege, foarte bună, a colegei noastre Manuela Mitrea care nu era bine aplicată. Doamna Cristea și-a făcut campanie și imagine  de capul ei cu legea, dar nu a gândit cât rău face formațiunii care i-a dat o șansă. Nu mai prinde loc eligibil pe listă la toamnă, nici dacă se apucă de fumat trabuc”, a declarat un pesedist din conducerea partidului pentru Libertarea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top