News

Bogdan Chirieac explica METODA prin care Guvernul Grindeanu urmeaza sa cada

Guvernul Grindeanu urmeaza sa cada dupa o metoda cunoscuta, in opinia analistului politic Bogdan Chiriac. El a explicat si cum se poate produce acest fapt.

loading...

”Astăzi, probabil principalul comunicator al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost 100% de partea primarului general, Gabriela Firea. Înțelegem că se va merge pe formula unei demisii, se va cere demisia prim-ministrului și a întregului Cabinet, în ciuda faptului că săptămâna aceasta prim-ministrul are o agendă externă foarte încărcată. (…) Nu pare deloc că dl Grindeanu ar dori să demisioneze în acest moment”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3 citat de dcnews.ro.

El a adăugat: ”Ce se întâmplă cu a doua posibilitate, ca un număr de miniștri să demisioneze pentru a forța demisia întregului Cabinet, adică modelul Radu Vasile din 1999, din decembrie, iată că-n laboratoarele PSD, după ce au făcut evaluările în acest weekend aberant de cinci zile, se pare că conducerea politică a PSD ar miza pe acești miniștri pentru o demisie fără echivoc în cazul în care premierul nu ar dori să demisioneze”.

loading...
To Top