Bogdan Diaconu, despre cotonăgeala de la B1: Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți …
News

Bogdan Diaconu, despre cotonăgeala de la B1: Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți …

Zeci de reacții au apărut în spațiul public după ce senatorul Mihai Goțiu a fost lovit de pocnit Mirel Palada, miercuri seara, în timpul pauzei publicitare a emisiunii ”Talk B1”, moderată de Nadia Ciurlin.

Au fost reacții critice la adresa lui Mirel Palada, dar au existat și voci care au apreciat reacția acestuia, ba chiar l-au felicitat pentru ”lecția” dată politicianului de la USR.

Printre cei care s-au poziționat de partea lui Palada în acest scandal se află președintele PRU, Bogdan Diaconu.

„Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroș și ale străinilor împotriva intereselor românilor!”, a scris Bogdan Diaconu, pe Facebook, potrivit Știripesurse.ro.

O reacție amuzantă a venit și din partea jurnalistului Mirel Curea.

”L-a caftit Palada pe Goțiu, i-a futut una în mufa de i-a dat borșul! Mirele, în toate zilele călduroase, de acum în veac, ai câte o bere rece de la mine”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

loading...

Senatorul USR Mihai Goţiu va merge a Poliţie, pentru a depune plângere, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Asta după ce, îjoi dimineață, a fost la IML pentru a-şi scoate actele doveditoare ale agresiunii, informează B1 TV.

Jurnalistul Evenimentul Zilei Dan Andronic a sintetizat extrem de bine tot conflictul.

”Un scurt comentariu la incidentul de ieri de la B1 TV, pentru că văd că mulți n-au înțeles ce s-a întâmplat. Deși inițial am crezut că este o glumă, am văzut că lucrurile sunt mai serioase. Așa că am urmărit emisiunea și ceea ce s-a scris.

1. Mirel Palada s-a auto-exclus din rândul celor care mai pot purta un dialog într-o emisiune. Gestul său nu are justificare, iar faptul că practică aikido este un argument în plus că nu avea de ce să reacționeze așa.

2. Mihai Goțiu a făcut tot posibilul ca să-l provoace. Mirel Palada când l-a întrerupt a făcut-o spunând : Îmi cer scuze că vă întrerup… S-a ales cu apelativul de nesimțit. După care Goțiu a continuat, în direct, să-l facă nesimțit.

3. Din ceea ce mi-au povestit cei din studio, senatorul USR, în pauză, a recidivat, iar Mirel Palada l-a pocnit.
Concluzia: vorbim de două persoane agresive, una verbal, alta fizic. Vorbim de un comportament suburban în cazul celor doi, de încălcarea limitelor unei dezbateri civilizate. Asta ca să fie clar că din punctul meu de vedere nu există victime/eroi în această poveste”, a scris Andronic pe Facebook.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });