News

BOR e tot mai PORNO! Scandal sexual la Mânăstirea Prislop. Stareţul, dat afară de Episcopia Maramureşului

În urma dezvăluirilor făcute aseară, de Observator, mai marii Episcopiei Maramureşului s-au reunit, în această dimineaţă, luând decizia de a-l da afară pe stareţul Mănăstirii Prislop. Acesta din urmă este acuzat că ar fi răspuns avansurilor indecente pe care i le-a făcut un fost călugăr.

Stareţul susţine însă că este nevinovat şi că îşi va căuta dreptatea în justiţie, urmând să îl acţioneze în judecată pe fostul călugăr.

Aseară, reporterii Observator a dezvăluit discuţiile fără perdea pe care le-a avut un fost călugăr cu stareţul Mănăstirii Prislop din Maramureş.

L-a abordat pe Facebook, i-a făcut avansuri, iar preotul i-a răspuns. Cei doi au stabilit chiar să se întâlnească, la mănăstire.

Dialogul dintre cel care îl curta pe stareţ şi faţa bisericească e năucitor. Primul a iniţiat discuţia:

-Îs gay activ.
-Eu sunt bătrân şi urât, îi răspunde stareţul. Am 42. Şi-s brunet
-Îmi plac bătrânii!!!
-Ce ai văzut frumos la mine?
-Uniforma. E sexi. Îmi place!
-Asta e uniforma mea, şi nu aş da-o pentru alta, aşa cum sunt.

loading...

Partenerul său de discuţie este un fost călugăr, care a trimis dialogul reporterilor Observator. E revoltat, spune el, că Episcopia Maramureşului nu a luat nicio măsură, deşi mai marii ar fi citit şi ei de câteva luni totul.

-Aş vrea să te cunosc
-Oricând, se arat disponibil stareţul
-Ce eşti activ, pasiv, versatil?
-Depinde de moment.

La această replică, fostul călugăr, cel care a încercat să îl seducă pe stareţ, nu mai are îndoieli: „Părintele a reacţionat exact ca un homosexual!”

Acuzaţii grave pentru o faţă bisericească. Reporterii Observator au luat drumul Maramureşului. Până la mănăstirea Prislop. Un adevărat colţ de rai situat între munţi, în care s-ar petrece însă şi lucruri mai puţin ortodoxe. Cel puţin asta susţine un bărbat care a avut o discuţie halucinantă cu stareţul mănăstirii.

Părintele Celestin a fost abordat într-o sâmbătă, la miezul nopţii. De un necunoscut care, de fapt, mai trecuse pe la mănăstire.
Mare parte a discuţiei din februarie nu poate fi redată.

-Parcă sună cam agresiv, spune stareţul.
-Depinde, ce vrei tu?
-Poate ne vedem şi vorbim.
-Dacă e vin eu la tine?
-Ok
-Unde?
-La Prislop
-La mănăstirea aia de pe munte?
-Da.

loading...
To Top