Bostan prinde glas, după ce toți i-au cerut demisia: Sunt mândru că am fost făcut fascist de Ponta
News

Bostan prinde glas, după ce toți i-au cerut demisia: Sunt mândru că am fost făcut fascist de Ponta

După ce a reușit scandalizarea opiniei publice cu declarațiile sale jignitoare la adresa profesorilor, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan iese la atac! Acesta a spus că declarațiile au fost scoase din context și folosite din punct de vedere politic de un „grupuscul de extremă stângă și de Victor Ponta”, dar aceștia au schimbat subiectul adevărat special pentru a face propagandă.

Marius Bostan a mai spus la o emisiune de la B1 că se poate declara mândru că Victor Ponta l-a făcut fascist, având în vedere că fostul premier le-a pus acest apelativ mai multor intelectuali în ultimii ani, și că acuzele de fascism sunt copiate după modelul comuniștilor care au numit așa toți dizidenții și deținuții politici. Cu toate acuzele lui, 82 de universități din România îi cer demisia ministrului Bostan

loading...

Consiliul Național al Rectorilor reprezintă 82 de universități din România se solidarizează cu toți dascălii față de jignirile ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan, și îi cere demisia acestuia. Este o acțiune fără precedent și arată cât de gravă este situația. De precizat este faptul că în Consiliul Național al Rectorilor activează aproape 30.000 de cadre didactice.

Sindicatele și oamenii politici i-au cerut în urmă cu doar câteva zile ministrului Bostan să plece din funcție, dar acesta beneficiază de sprijinul lui Dacian Cioloș care a precizat că va discuta cu el, dar nu îl va demite. „A făcut acest lucru, o să am o discuție cu dânsul legat de aceste lucruri și sper ca astfel de lucruri să nu se mai repete”, s-a mulțumit să spună Dacian Ciolos.

Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, a declarat luni că, în opinia sa, gratuitatea în învățământ este o reminiscență a anilor de comunism. El a arătat că unii profesori își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });