Celebritati

Boureanu, NASUL chelnerilor. Încă o bătaie soră cu moartea

Cristian Boureanu nu se dezice de obiceiurile sale şi apare implicat într-o nouă bătaie, la doar 3 săptămâni distanţă de un incident asemănător. Fostul politician s-a enervat pentru că un ospătar i-a vorbit la per tu, a luat un pahar şi l-a lovit direct în cap. Chelnerul a rămas lat la pământ.

Potrivit, rtv.ro, scandalul a avut loc în weeklend la o terasă extrem de populară din staţiunea Mamaia. Cristian Boureanu ar fi băut până la 3 dimineaţa o sticlă întreagă de vodkă, iar când a terminat-o a mers la bar şi a mai cerut un pahar. Barmanul i-a spus că nu mai are sortimentul de votkă pe care acesta îl consumase înainte şi i-a recomandat altul. Pentru că barmanul i-a vorbit la per tu, Boureanu a luat foc: a pus mâna pe un scaun şi a vrut să-l lovească. Patronul terasei a reuşit să aplaneze penru moment conflictul, însă Cristian Boureanu extrem de nervos a luat un pahar şi i l-a spart în cap barmanului. Acesta a căzut lat la pământ, având nevoie de îngrijiri medicale.

loading...

În urma incidentului, barmanul a scos un certificat medico-legal şi este hotărât să-l dea în judecată pe Cristian Boureanu.

Întrebat de ceea ce s-a întâmplat, Boureanu nu recunoaşte însă nimic din ceea ce a făcut.

Fostul politician este la al treilea de acest fel. Chiar în urmă cu trei săptămâni, el a mai bătut un barman.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top