News

Bunicuță de 90 de ani, citată la DNA: Nici pe timpul războiului nu a fost aşa

Bunica fostei şefe a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, o femeie în vârstă de 90 de ani, a ajuns, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, unde este citată în calitate de martor în dosarul nepoatei, aceasta declarând că „e mai rău decât se întâmplă pe timpul războiului”, potrivit mediafax.ro.

Bunica Anei Maria Pătru a declarat, la intrarea în sediul DNA Ploieşti că este veteran de război, dar ceea ce face DNA este mai rău decât ce se întâmpla în perioadele trecute.

„Nu am păţit niciodată, nici pe timpul războiului aşa ceva. Eu sunt veteran de război. Soţul meu a fost veteran. Nu s-a întâmplat niciodată ceea ce s-a întâmplat cu DNA acum care mi-a nenorocit sănătatea. Mi-au luat copiii din pat şi i-au adus aici”, a spus femeia.

loading...

Fosta şefă AEP, Ana Maria Pătru, o însoţeşte pe bunica sa la sediul DNA Ploieşti şi a declarat că avocaţii săi au solicitat şi un echipaj de ambulanţă, având în vedere că bunica are 90 de ani şi este foarte bolnavă.

De altfel, bunica Anei Maria Pătru a fost luată cu scaunul de cadrele medicale de la ambulanţă, pentru că nu am mai putut merge pe aleea ce duce spre sediul DNA Ploieşti.

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost pusă sub control judiciar, miercurea trecută, de procurorii DNA Ploieşti, aceasta declarând, la ieşire că „e un joc al denunţului”.

loading...
To Top