News

Bușoi se face din nou de râs și arată că nu are o strategie pentru PNL București

În lipsa unei strategii care să ridice PNL București, liberalii au demarat sâmbătă o campanie de informare a cetățenilor cu privire la ”promisiunile nerealizate” ale primarului general Gabriela Firea. Probabil, aceștia își imaginează că prin denigrare vor urca mai repede în sondaje.

„Astăzi lansăm o campanie de informare a bucureștenilor. Plecăm de aici, din fața Teatrului Excelsior, fiind un loc simbolic, este și locul în care s-a mediatizat un așa-zis an de realizări ale administrației PSD și ale doamnei primar Firea. Aici ni se alătură mulți alți colegi din organizațiile de sector, vom merge în locurile aglomerate din București în acest weekend și pe parcursul săptămânii viitoare și îi vom informa pe bucureșteni pe mai multe chestiuni.

loading...

În primul rând, despre proiectul PNL pentru București, pentru că, dincolo de politică, dincolo de lupta noastră politică cu PSD, sunt importante soluțiile, iar PNL are soluții și pentru rezolvarea traficului și poluării și pentru modernizarea sistemului de termoficare și pentru o funcționare mai bună și mai transparentă a Primăriei. Informăm locuitorii Capitalei și despre faptul că, din cauza haosului din Primăria Capitalei, cele mai importante lucruri nu au început să fie rezolvate”, a declarat președintele PNL București, Cristian Bușoi. Cu toate acestea, Bușoi a spus doar că are soluții însă nu a prezentat nimic concret.

Cu toate acestea, printre promisiunile făcute în campanie și neonorate de primarul general, Bușoi a ținut să amintească investițiile în infrastructură, transportul public gratuit, cumpărarea de autobuze și tramvaie noi, construirea de piste pentru biciclete și de parcări, adoptarea de urgență a Planului Urbanistic General și reamenajarea clădirilor istorice.

Aproximativ 80 de tineri din organizațiile PNL București au împărțit pe bulevardul Magheru pliante în care sunt prezentate, pe de o parte, „nerealizările” primarului general Gabriela Firea și, pe de altă parte, „Bucureștiul în viziunea PNL”.

loading...
To Top