Funny

Busuioc, aplicația care scoate dracii din tine. Și din alții

Gata cu vizitele repetate la biserică şi mirosul apăsător de tămâie! Câțiva români inventivi și cu simțul umorului au făcut o aplicație care scoate dracii, Busuioc 3000. Prin simpla agitare, aplicația Busuioc Automat 3000 emană particule de har concentrat care nu omoară dracii, dar îi deranjează, iar aceştia îţi vor părăsi locuinţa, maşina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.

loading...

„Pe măsură ce alungii dracii sfinţind persoane sau obiecte, poţi creşte în rang! Aplicaţia noastră vine astfel în ajutorul celor care iau în calcul o carieră de exorcist full-time”, spun dezvoltatorii aplicației.

Atenţie: Busuioc Automat 3000 este realizat de cercetători independenţi şi nu este afiliat niciunui cult religios real sau fictiv. Nu este recomandat persoanelor alergice la busuioc. Poate alunga sau nu dracii în funcţie de câtă încredere ai în capacitatea lui de a alunga dracii. Producătorii nu sunt responsabili pentru eventualele păcate rezultate din utilizarea aplicației Busuioc Automat 3000. Cei care vor aplicatia Busuioc care scoate dracii o pot descărca de aici.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top