News

C.T. Popescu, DESFIINȚAT ca la carte: Nu înţelege nimic! Mă zgâria pe creier

Cristian Tudor Popescu a şocat atunci când, la finalul meciului Halep – Muguruza, a rostit următoarea idee: „Simona n-a intrat în ring, n-a luptat în 95% din meci. A avut o evoluţie cenuşie. Unii se pot gândi şi la un meci aranjat. Din păcate, arată şi aşa. Nu se pune problema totuşi de aşa ceva“.

Această afirmaţie iresponsabilă, dar şi faptul că reputatul jurnalist n-are nici timbru vocal, nici inspiraţie pentru a comenta live, i-au iritat pe cei care au fost nevoiţi să urmărească finala de la Cincinnati la Digi Sport. Printre cei nemulţumiţi s-a numărat şi fostul lider ATP, Ilie Năstase.

„Mă uitam, aveţi un comentator foarte bun, Cristian Tudor Popescu, care nu înţelege nimic din sportul ăsta. Am închis sonorul, nu voiam să mai ascult, că mă zgâria pe creier“, a declarat „Nasty“ pentru Digi 24. Căpitanul suspendat al echipei de Fed Cup a făcut apoi şi un scurt rezumat al meciului pierdut de Halep.

„Scorul nu contează. Că e 6-1 sau că e 7-6, tot acolo e. Stilul Muguruzei nu-i convine lui Halep pentru că loveşte foarte puternic. A jucat puţin defensiv Simona. Oricum, ăsta e viitorul tenisului, să loveşti din orice poziţie, dacă intră, bine, dacă nu intră, iarăşi bine. Astea sunt turnee pregătitoare pentru US Open. Bănuiesc că toate vor să ajungă într-o formă bună. Simona a pierdut doar două meciuri sau trei“, a completat Năstase.

loading...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep a intrat deja învinsă pe teren și că a fost înfrântă „la vestiar” în finala de la Cincinnati, câștigată de Garbine Muguruza cu un scor categoric: 6-1, 6-0.

„Vă dați seama că e greu, eu acum vin la un priveghi”, a spus Cristian Tudor Popescu, după ce a venit din studioul Digi Sport 2, unde a comentat meciul Halep-Muguruza.

Jurnalistul a contrazis afirmațiile făcute de mai mulți comentatori sportivi că oricine ar fi fost în fața Muguruzei nu ar fi avut nicio șansa, pentru că Muguruza a intrat crispată pe teren și i-a fost frică de Halep.

Nu a venit cu ideea că o va spulbera, a început precaut. După care, văzând ca Simona nu îi pune niciuna din problemele pe care se aștepta să i le pună, a preluat controlul punctelor. Muguruza e jucătoare cu feedback, cu cât face mai multe puncte, ea joacă din ce în ce mai bine”, a spus Cristian Tudor Popescu

loading...
To Top